Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dolaşmıştı, elin, saklı, yalnızca, yerinde, yüreğimin

Yüreğimin En Saklı Yerinde Yalnızca Senin Elin Dolaşmıştı

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tek kanatlı solgun düşlerimi yüzünde kanayan o kutsal ışıkla aydınlatan sonsuzluk meleğim
SANA NEYİ ANLATAYIM?
"EVET YANLIZIM
Sadece bunu söyleyip susmak isterdimEbediyyen susmak
Çünkü canım acıyor

Konuştukça arzuladıkça özledikçe en kötüsü yaşadıkça canım acıyor''
Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan sensizliğin etimi yakan acısını mı? O acıyı uyutsun diye sığındığıma sevgini orada da hep ama hep kaybettiğim soğuk rüyalarımı mı?
Odamın tavanındaki yoksulluğumu ve kimsesizliğimi harç yapıp içine doldurduğum o derin o sonsuz çatlakların altında sen diye her gece koynuna girdiğim o zamansız ölümlerimi mi?

Şimdi burada değilsin
Ama beni duyabiliryorsun biliyorum Kapat gözlerini benim için ve dinle n'olurÇünkü bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim var Seni ait olduğun çevre için değil bana ait olman için değilkarşılığında beni sevmeniz için değilSadece sen olduğun için sevdiğimi söyleyebilseydim
Ne zaman sevgine acıksam kendi kalbimi yedim
Kendi etimiAşkımıRuhumu yedim

"YÜREĞİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI"

Seni yollarca şehirlerce uzağından sevdim
Seni kelimelerce şiirlerce yakınından sevdim
Seni dünya üzerinde sanki ilk kez benim için kalemi eline alıp yazdığın mektuplarca sevdim
Seni umutsuzca beklentisizce hayallerce sevdim uzağından
Zamanla kırgınlık kimlik değiştirdi ve vazgeçiş oldu benim için
Unutmanın en ağırı unutamadan unutmaktır Seni sonsuza kadar kaybetmek kimlik değiştirdi ve unutmak oldu benim için
Anlamadın mı artık varlığım sana acı vermek için değil sadece seni sevebilmek
için yaşadım ben
Hala seninle geçireceğim anların telaşıyla tüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimiSeninle geçen zaman bir daha tekrarı mümkün olmaya doğaçlama bir melodi gibi benim için
Sanki birlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorumÖyle birikmişsin ki içimde

Seni yaşamakla tüketmemseni sıradanlaştırmam mümkün değilİçime çektikçe çoğalıyorsun sevgili
"Sevgilim beni bensiz bırakma olur mu?
Çünkü sen nereye gidersen git ben oradayım
Benim başka gidecek bir yerim yokBenim senden başka gerçeğim yok

Sende yaşıyorum ben sadece
Senin kalbinin "TOPRAKLARINDA YAŞIYACAĞIM SENLE KİMSE OLMADAN HAYATDÜNYAİNSANLAR OLMADAN YAŞIYACAĞIM
SADECE SENİN KALBİNLE" SENİ SEVİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com