|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dolaşmıştı, elin, saklı, yalnızca, yerinde, yüreğimin |
![]() |
Yüreğimin En Saklı Yerinde Yalnızca Senin Elin Dolaşmıştı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimin En Saklı Yerinde Yalnızca Senin Elin DolaşmıştıYüreğimin En Saklı Yerinde Yalnızca Senin Elin Dolaşmıştı Tek kanatlı solgun düşlerimi yüzünde kanayan o kutsal ışıkla aydınlatan sonsuzluk meleğim ![]() ![]() ![]() SANA NEYİ ANLATAYIM? "EVET YANLIZIM ![]() ![]() ![]() Sadece bunu söyleyip susmak isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü canım acıyor ![]() ![]() Konuştukça arzuladıkça özledikçe en kötüsü yaşadıkça canım acıyor ![]() ![]() Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan sensizliğin etimi yakan acısını mı? O acıyı uyutsun diye sığındığıma sevgini orada da hep ama hep kaybettiğim soğuk rüyalarımı mı? Odamın tavanındaki yoksulluğumu ve kimsesizliğimi harç yapıp içine doldurduğum o derin o sonsuz çatlakların altında sen diye her gece koynuna girdiğim o zamansız ölümlerimi mi? Şimdi burada değilsin ![]() Ama beni duyabiliryorsun biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman sevgine acıksam kendi kalbimi yedim ![]() Kendi etimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "YÜREĞİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI" Seni yollarca şehirlerce uzağından sevdim ![]() Seni kelimelerce şiirlerce yakınından sevdim ![]() Seni dünya üzerinde sanki ilk kez benim için kalemi eline alıp yazdığın mektuplarca sevdim ![]() Seni umutsuzca beklentisizce hayallerce sevdim uzağından ![]() Zamanla kırgınlık kimlik değiştirdi ve vazgeçiş oldu benim için ![]() Unutmanın en ağırı unutamadan unutmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamadın mı artık varlığım sana acı vermek için değil sadece seni sevebilmek için yaşadım ben ![]() ![]() ![]() Hala seninle geçireceğim anların telaşıyla tüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Sanki birlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni yaşamakla tüketmemseni sıradanlaştırmam mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgilim beni bensiz bırakma olur mu? Çünkü sen nereye gidersen git ben oradayım ![]() Benim başka gidecek bir yerim yok ![]() ![]() Sende yaşıyorum ben sadece ![]() Senin kalbinin "TOPRAKLARINDA YAŞIYACAĞIM SENLE KİMSE OLMADAN HAYATDÜNYAİNSANLAR OLMADAN YAŞIYACAĞIM SADECE SENİN KALBİNLE" SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|