|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos, bir, depreminde, hikaye, nolursun17, yaşanmiş, ölme |
![]() |
öLmE NOLURSUN...(17 AĞUSTOS DEPREMİNDE YAŞANMIŞ BİR HİKAYE)... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() öLmE NOLURSUN...(17 AĞUSTOS DEPREMİNDE YAŞANMIŞ BİR HİKAYE)...öLmE NOLURSUN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karla kaplı kaldırımda kayıp düşmemek için ağır ağır yürürken birkaç gündür diline doladığı Manga&Göksel Dursun Zaman isimli şarkıyı mırıldanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metro’dan evine kadar olan o mesafede hep aynı bölümü tekrarladı ![]() ![]() ![]() ![]() Odasının ışığını yakmadan koltuğuna oturdu ve sessiz hıçkırıklarla ağladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yıllarca hep O’nu bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * “1999 baharı her şeyi ile muhteşem bir şekilde Güneş ile birlikte geçti gitti ve sıcaklığı ile bunaltan yaz mevsimi geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi hatırlıyorum çok sıcak bir Pazartesi akşamıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Neyin var Güneş? Bir anda durgunlaştın seni hiç böyle görmemiştim? -İçime bir sıkıntı saplandı ![]() ![]() ![]() -Kalkalım mı? Yürüyelim ister misin? -Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sen normal değilsin Güneş ![]() ![]() ![]() Ayağa kalktım ve her zaman tamamı dolu olan çay bahçesindeki ve çevresindeki insanlara aldırmadan bağırabildiğim kadar bağırdım “SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ben evime geldim özlediğim ![]() -İyisin di mi? -Nasıl iyi olmam ki çay bahçesinde yaptığından sonra ![]() ![]() ![]() ![]() -Deliyim evet aksini hiç iddia etmedim ki ![]() Sonra birkaç hoş söz ve gülüşmeler eşliğinde telefon görüşmemizi bitirdik ![]() ![]() -Hayırdır yüzünde güller açmış ![]() ![]() -Güller güneşi severler bilirsin ![]() -Ha o mesele ![]() ![]() -Nasıl yarın? -Eee 17 Ağustos işte ![]() ![]() -Tamam yapacakların belli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salonda bu neşeli sohbet ile saat baya ilerlemişti ![]() ![]() ![]() ![]() -Bilirsin sana kıyamam ![]() ![]() -Güneş ![]() -Yemin ederim bilmiyorum ![]() ![]() ![]() -Nasıl zorundaydım? Nedir bu? Ne olur söyle? Neyin var Güneş? -Bilmiyorum ![]() ![]() -Bak aklından tüm kötü düşünceleri at ve uykuya dal ![]() ![]() ![]() -Tamam hayatım ![]() ![]() ![]() -Bende seni seviyorum Güneşim ![]() ![]() ![]() Aklım iyice karışmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı gönderdiğimde O’nun artık rahatça uyuyabileceğini düşünürken o da neydi??? Çok derinden çok garip bir gürültü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Sabah kurtarma ekipleri geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam titreyen sesi ile bir elini omzuma koyarak “O’nu kurtaramadık evladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Geçen 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AŞK bir kere sevmektir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|