![]() |
Afet beni yüreğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Afet beni yüreğimAFET BENİ YÜREĞİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açtırdım kapılarını seni sevmeyene,derinlerdeki güzellikleri görmeyene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Affet beni gözlerim ![]() ![]() ![]() Sana bakmayan gözlerin esiri etti ![]() çevirdim ![]() ![]() ![]() Affet beni dizlerim ![]() ![]() ![]() Gelmez yarin yolunda beklettim ![]() ![]() Affet beni sözlerim ![]() ![]() ![]() Her acı sözü yutup;hep tatlı sözler söylettim ![]() ziyan ettim ![]() ![]() ![]() Affet beni kollarım ![]() ![]() ![]() Seni sarmayan kollara her daim açık beklettim ![]() Gelmeyince zalim yar,sevdalara seni açmamaya yeminler ettim ![]() ![]() ![]() Affet beni gülüşlerim ![]() ![]() ![]() karşılık verdirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Affet beni ellerim ![]() ![]() ![]() Uzanmaz elleri tutmanı,hiç bırakmamanı senden bekledim ![]() soğukluğun yüreğime işlettin ![]() ![]() ![]() Affet beni Yarabbim ![]() ![]() ![]() Verdiğin bu canın hakkını veremedim ![]() ![]() ![]() Yüreğimi bir kulun yaralamasına,gözlerimi ağlatmasına,Kollarımı bağlatmasına izin verdim ![]() ![]() ![]() Affet beni yarabbim O'nu çok sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Doğru zamanlarda yanlış insanlara,yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkum oldu bu yürek ![]() ![]() ![]() Belki doğruyu görmeye yetmedi gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ''ANLADIM ANLADIM BİTSİN ANLADIM BENİM DEGİLSİN ANLADIM GÖNLÜN SEVİNSİN OLAMAYIZ SENLE GAYRI YOLUMUZ EZELDEN AYRI ANLADIM YARİM DEGİLSİN ARTIKKK ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|