![]() |
İnsanın ciğeri yanar mı baba? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanın ciğeri yanar mı baba?Üyeler Görebilir ] Yine seni özledim ![]() Yine aklım karıştı baba ![]() ![]() ![]() Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana ![]() Bugün benim doğum günüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanın ciğeri nasıl yanar baba? Çok büyük bir kalabalık vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Ölmediysen nerdesin baba? Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü? Çok karıştı aklım baba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O da sen yoksun yanımda ![]() Annem çok özlüyor seni biliyorum ![]() ![]() Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba? Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der? Gel de anlat bana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|