![]() |
Gitmek bu kadarmı zor istanbul.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitmek bu kadarmı zor istanbul..Gıtmelıyım demeye basladıgım andan ıtıbaren Özlediğimi hissediyorum senı … Daha yola dusmeden hasret kaplıyo ıcımı … Karda donmak üzere ölümü beklercesine bedenım … Ayrılıgın nefesi ensemde!! ![]() ![]() ![]() Sessiz sessiz dokunuyo tenıme Korku kaplıyo kabuslar susluyo ruyalarımı … Yapamıcagımın derinden seslerini duyuyorum kulagımda… Nedir arkamda bırakamadıgım … ![]() Yoksa İstanbul senimi özlerim diye korkarım … ![]() Masmavı boğazı ,galata koprusu ,özgurlugu anımsatan ıstıklal caddesınımı?? Isıl ısıl gecelerımi cıvıl cıvıl parklarını kalabalık ınsan suretlerınımı ? Gezmekle bıtırılmeyecek tarıhınımı Yoksa bağrında sakladıgın sevdıklerımın hasretımı telaşım … Anne baba KARDES HASRETIMI… DOST ÖZLEMİMİ Beni sevenlerimi?, benim sevdiklerimmi ? Oysakı İstanbul ne sen !ne bağrında barındırdıkların benım olmıcaksınızkı ![]() ![]() Bir gun elbet ölüm gelince yureğimize bıtecek bu umarsızca tutku… Ben ölümle ayrılmak ısterdım senden ve sevdıklerımden Buyudugum bu sehırden ölüm ancak ayırır derdım ![]() ![]() TAKİİİ… ![]() SENİ İSTANBUL VE BAĞRINDA BARINDIRDIGIN TUM SEVDIKLERIM BU DENLI BENI UZMESEYDINIZ EĞER…!!!!! EĞER KOCA HEYBETİNLE BOĞMASAYDIIN BENI GİDİPTE DÖNMEYESIM YOKTU İSTANBUL… ![]() SENDEN … ![]() VE TÜM SEVDİKLERİMDEN … |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|