![]() |
Bir defacık olsun..Gel de..!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir defacık olsun..Gel de..!!![]() ![]() Yaşanmış onca geçmiş Mutluluğumuz ![]() ![]() ![]() Duyduğumuzda inanamadığımız Olamaz dediğimiz… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizde ayrıyız… Neden diye soruyor eş,dost Hiç diyorum sadece ve sonra ekliyorum Kader ![]() ![]() ![]() ![]() Önceki gün sanada sormuşlar ![]() Yeşilin en koyu karası Buluta bezenmiş gözlerin Donup kalmış gülümsemelerin Hiç demişsin ve sonra kaçırıp bakışlarını Fısıldamışsın ![]() ![]() Kader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağ şeritteyim ![]() Delice fikirler geliyor aklıma Korkağım,ödleğim ama:deli değilim Bir defa olsun Bir alo de Özledim de Seviyorum de ![]() ![]() ![]() Sen kahrolmayası ![]() ![]() Bir defacık olsun ![]() ![]() Biliyorum bana kızgınsın ![]() Kızma ne olur ![]() ![]() Bilirsin ![]() ![]() Sen öksürdüğünde ben hasta olurum Senin gözünden yaş aksa Benim gözlerim kanar Şimdi sen,yemin ederim Odanın ışıkları sönük Perdeyi aralamış Beni bekliyorsundur İşte çıkıyorum yola Kapıyı arala Geliyorum ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|