![]() |
Sen Yanımda Olduğun Zaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Yanımda Olduğun ZamanYürüyüşüm değişirdi Sen yanımda olduğun zaman Ne zaman bir arkadaşınla sarılıp, öpüşsen İçim giderdi ![]() Tüylerim diken diken olur Kıskanırdım ![]() Beraber yürürken Yan gözle vitrin camlarına bakar Belli etmeden Saçlarımı tarardım Apansız bir rüzgar estiğinde Fırından yeni çıkan Ekmek gibi kokardın ![]() El ele gezerken ![]() Bir de yüzüme bakıp gülümsediğinde Ayaklarım birbirine dolaşır Düşeceğimden korkardım Ellerin ellerimi tutsa Diğer elimi ne yapacağımı bilmez Cebime sokardım Bakışlarım değişirdi Sen yanımda olduğun zaman İçimde çicekler açardı Bebekler gülerdi gözlerimde Yüreğim kanat çırpar Bulutlarda uçardı Yüzüm al al olurdu Bana bir hal olurdu Yanım yörem değişirdi Dünyam değişirdi Sen giderken Gündüz mü gece olurdu? Yoksa geceyi mi yaşardım? Bilmezdim ![]() Dört bir yanım deniz kesilirdi Üşürdüm, terlerdim Hiç bir şey görmezdim ![]() Şaşkın bakışlarla Ellerimi kollarıma bağlardım Otobüse binip gittiğin O durakta ![]() ![]() Ardından bakıp, Oturup, bir güzel ağlardım Yanım yörem değişirdi Dünyam değişirdi Sen gittiğin zaman ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|