Adil Kullanım Kotasını Protesto |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adil Kullanım Kotasını ProtestoA?c???g?? Nickli Üyeden Alıntı İnsanlar interneti dilediği gibi kullanabilmek için sınırsız tarifeyi seçiyorlar ama ona bile bir engel konuluyorLâkin ayda 50 lira almasını iyi biliyorlar Abone faturayı on gün geciktirse anında fatura sayfasına yönlendirilirUpload sitelerinin neredeyse tamamı kapandı,açık olanlarda ise hızlı indirebilmek için ayrıca bir premium almak gerekiyorTorrentte ise eski yüklenen veriler yavaş iniyorBir kaç ay daha interneti kullanıp kapattırmayı düşünüyorum çünkü gezmek dışında hiç bir işe yaramıyor adil kullanım kotasını o kadar düşünüyorlarsa!!! internet fiyatını ucuzlatsınlar bak bakalım adil oluyor mu olmuyor mu?? dünya ülkeler bizim verdiğimiz paralara fiber interneti kullanıyor bizler hala 1 mbitlik internet için 69 lira ödüyoruztarifeye baksan 8 mbit ve sınırsız internet!!biz koyun oldukça güden çok olur vesselam |
06-23-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adil Kullanım Kotasını Protestoİnsanlar interneti dilediği gibi kullanabilmek için sınırsız tarifeyi seçiyorlar ama ona bile bir engel konuluyorLâkin ayda 50 lira almasını iyi biliyorlar Abone faturayı on gün geciktirse anında fatura sayfasına yönlendirilirUpload sitelerinin neredeyse tamamı kapandı,açık olanlarda ise hızlı indirebilmek için ayrıca bir premium almak gerekiyorTorrentte ise eski yüklenen veriler yavaş iniyorBir kaç ay daha interneti kullanıp kapattırmayı düşünüyorum çünkü gezmek dışında hiç bir işe yaramıyor |
06-23-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adil Kullanım Kotasını ProtestoAdil Kullanım Kotasını ProtestoForum sitesinde karşılaştıgım bi konuyla ilgili olarak sizleride bilgilendirmek istedim şuanda çok sayıda Net kullanıcı adil kullanım yüzünden 1mbit net hızını kullanmakta bende kullanıyorum ve ayın daha 19'u Bir arkadaşımız imza kampanyası düzenledi yani destek için açılmış olan bir site var sizlerde şikayetciyseniz destekleyin http://wwwdusukhizahayircom alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|