|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
burak, hayatı, kimdirburak, sağyaşar, sağyaşarburak |
![]() |
Burak Sağyaşar-Burak Sağyaşar Kimdir-Burak Sağyaşar Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burak Sağyaşar-Burak Sağyaşar Kimdir-Burak Sağyaşar HayatıDoğum Yeri : Adana Cast Ajansı: Gaye Sökmen Ajans Eğitimi : Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde Oynadığı diziler Küçük Kadınlar 2008- Utku Deviren Yemin 2007- Mahir Dizideki rolünden bahseder misin biraz? Utku karakterini canlandırıyorum ![]() ![]() ![]() Özel hayatında Utku'ya benzer misin? Hayır Okul durumun nedir? Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuyorum ![]() ![]() Bu üniversiteye gidenler en az üç dil biliyor ![]() ![]() ![]() İngilizce Fransızca ve İtalyanca Galatasaraylıyım zaten çok severim Cimbom'u ![]() Günümüz modern yaşamından ve teknolojik gelişmelerden memnun musun? Memnunum ama teknolojinin kötü amaçlar için kullanılmasından hoşlanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nedir onlar? Bir şey araştırmak istiyorsanız biri hakkınad bilgi edinecekseniz bunu anında yapabilirsiniz ![]() Facebook sayesinde hepimizin barkodu var artık! Zaten FBI ve CIA "Yıllardır böyle bir şey yapmaya çalışıyorduk bravo size" demiş!Biz onlara bilgilerimizi ellerimizle verdik ![]() ![]() ![]() ![]() En çok hangi teknolojik aletlerden yararlanıyorsun? Telefon manyağı bir adamımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir teknolojik alet icat etseydin bu ne olurdu? Saniyede ses tellerimi değiştirecek ve bana her dili konuşturacak bir çip yapardım ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar icat edilen en faydalı teknolojik alet ne sence? Telefon sanırım ![]() ![]() Herkese bu kadar kolay ulaşabilmek çok iyi bir şey mi sence? İyi bence ![]() Bir açıdan kötü ne kadar yakın olursak o kadar uzak oluyoruz birbirimize! Aslında çok doğru ![]() ![]() ![]() Yakında görüntülü telefonlar çıkıyor ne yapmayı düşünüyorsun? Koşup almayı düşünüyorum ![]() Kız arkadaşın var mı? Vardı ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Burak Sağyaşar-Burak Sağyaşar Kimdir-Burak Sağyaşar Hayatı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burak Sağyaşar-Burak Sağyaşar Kimdir-Burak Sağyaşar HayatıBurak Sağyaşar-Burak Sağyaşar Kimdir-Burak Sağyaşar Hayatı boy:1,92 beden:32 jean ayak:43 göz rengi:kahverengi saç rengi:kumral Burak Sağyaşar (29 ekim1987) Adana doğumlu yıllarca Ankarada yaşadıktan sonra Istanbula yerleşmiş ve burada 1 dizi (Yemin Fox Tv) ve 3 Reklamda oynamıştır (Molped;Pepsi-MAx;Ülker Roko) şu anda Küçük Kadınlarda oynuyor ![]() 3 diL BiLiyoR ![]() ![]() Ayrıca Mustafa Sağyaşar'ın öz yeğeni ![]() ![]() ![]() ![]() Her tür perküsyon aletini çalabiliyor ![]() burak >> Piyer Loti Fransız Lisesinden mezum şu an Galatasaray Üni ![]() sosyoloji bölümünde okuyor ![]() utku yani burak sağyaşar yemin dizisinin yapımcısı olan nilgün sağyaşarın oğlu ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|