![]() |
BAŞARISIZ OLDUGUMU HİSSETTiĞİMDE |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BAŞARISIZ OLDUGUMU HİSSETTiĞİMDEYasam, bana bir seyler mi anlatmak istiyorsun? Cunku ![]() ![]() ![]() Basarisizlik ben bir basarısizim demek degildir; Henuz basaramadim demektir ![]() Basarisizlik ben hicbir sey gerceklestiremedim demek degildir; Bir şeyler ögrendim demektir ![]() Basarisizlik aptallastim demek degildir; Deneyerek yasamak için gerekli inanca sahibim demektir ![]() Basarisizlik umitsizlige kapildim demek degildir; Deneme cesaretini gosterdim demektir ![]() Basarisizlik istediklerime sahip olamayacagim demek degildir; Degisik tarzda bir seyler yapmaliyim demektir ![]() Basarisizlik ben asagiligim demek degildir; Mukemmel değilim demektir ![]() Basarisizlik zamanimi bosa harcadim demek degildir; Yeniden baslamak icin bir nedenim var demektir ![]() Basarisizlik vazgecmeliyim demek degildir; Daha siki calismaliyim demektir ![]() Basarisizlik asla basaramayacagim demek degildir; Daha sabirli olmaliyim demektir ![]() Basarisizlik benden umidini kestin demek degildir; Bir bildigin var demektir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|