![]() |
Bakış Açınız Ruh Halinizi Belirler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakış Açınız Ruh Halinizi Belirler...Hayattaki bazı şeylerden farklı olarak, bakış açımızı kendimiz seçebiliriz ![]() ![]() Bugün erken kalktım ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün hava yağmurlu diye şikayet edebilirim ya da çimler bedavaya sulanıyor diye müteşekkir olabilirim ![]() Bugün daha çok param yok diye üzülebilirim veya bütçem alımlarımı daha akıllıca planlamama teşvik ettiği ve beni müsriflikten uzak tuttuğu için memnun olabilirim ![]() Bugün sağlığımdan yakınabilirim veya hala hayatta olduğum için sevinebilirim ![]() Bugün büyürken ailemin bana vermediği bütün o şeylerin yasını tutabilirim ya da benim doğmama izin verdikleri için minnettar olabilirim ![]() Bugün güllerin dikeni var diye ağlayabilirim ya da dikenlerin gülleri var diye bayram edebilirim ![]() Bugün arkadaşlarım yok diye kederlenebilirim veya heyecanla yeni ilişkiler keşfetmek için bir çabaya girebilirim ![]() Bugün işe gitmek gerektiği için sızlanabilirim ya da bir işim olduğu için mutluluktan haykırabilirim ![]() Bugün okula gitmem gerektiği için ah vah edebilirim ya da şevkle zihnimi açıp içini zengin bilgilerle doldurabilirim ![]() Bugün ev işi yapmak zorunda olduğum için keyfimi kaçırıp söylenip durabilirim ya da Allah benim aklım, bedenim ve ruhuma barınak sağladığı için şeref duyabilirim ![]() Bugün önümde biçimlendirilmeyi bekleyen pek çok şey var ve ben de ona biçim veren heykeltıraş gibiyim ![]() ![]() Nasıl bir gün geçireceğimi ben seçerim! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|