Bir Yastıkta 68 Yıl!!!

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Yastıkta 68 Yıl!!!

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde yaşayan Sevim ve Şerafettin Bozyiğit, evliliklerinin 68'inci yıldönümünü nikah tazeleyerek kutladı

Ayvalık'taki Sızmahan Otel'de çiftin kızları Nilgün Yurtseven tarafından düzenlenen sürpriz törende, otel işletmecisi Ayşe Büyükçıvgın sembolik nikahı kıydı, otelin müşteri defteri kullanıldı İlk olarak 84 yaşındaki Sevim ve 87 yaşındaki Şerafettin Bozyiğit'in imzaladığı sembolik nikah defterine, geceye katılan tüm konuklar nikah şahidi olarak imza attı Kızlarının yemek yeme bahanesiyle otele getirdiği çift, karşılaştıkları sürpriz nikah töreniyle şaşkına döndü, imza töreninden sonra dans etti, çalan şarkıları birlikte söyledi

Bir kız, bir erkek çocuğu ve üç torunu olan Bozyiğit çifti, sevgi ve saygının, sağlıklı evliliklerin temeli olduğuna dikkat çekti Gümrük Müdürlüğü'den emekli Şerafettin Bozyiğit, eşiyle aynı mahallede oturduklarını, onu henüz 14 yaşındayken evliliğe ikna ettiğini söyledi, “Çok güzel bir kızdı, İstanbul'un Beşiktaş'ın en güzel kızıydı ve ne yapıyorsam hiç cevap vermiyordu Masmavi gözleriyle o muhitin en güzel kızıydı Bir gün beni dinlemesini istedim ve ona ‘Ey gözleri esir eyleyen afet, seni sevmek günah ise beni affet' dedim ve iş bitti” dedi

Ev hanımı Sevim Bozyiğit de saygı olmayan bütün evliliklerin yıkılmaya mahkum olduğunu söyledi 68 yılda, eşiyle birbirilerine ters bakmadıklarını, ters konuşmadıklarını anlattı, “Hala birbirimizi ilk günkü kadar sever ve sayarız Birbirimizin üzerine titreriz Ben şu anda 84 yaşındayım, İnanın bu yaşıma nasıl geldiğimi bilmiyorum” dedi Çift, genç evlilere de “Birbirinizi sakın kırmayın, sevgi ve saygıyı daima yaşatın Böylelikle mutlu bir beraberliğiniz olduğu gibi, uzun bir yaşamın da sahibi olabilirsiniz” önerisinde bulundu Gece, yaşlı çiftin evlilik anılarını konuklarına anlatmalarıyla sürdü Gecenin sonunda ‘68’ şeklindeki kutlama pastası kesildi, 68 yıllık evli çift birbirlerine pasta yedirdi

Darısı başımaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com