|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
diyologları, eski, filmlerinin, türk, unutulmaz |
![]() |
Eski Türk Filmlerinin Unutulmaz Diyologları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eski Türk Filmlerinin Unutulmaz DiyologlarıGüzel olduğunuz kadar küstahsınız da ![]() Anneciğim, ben bu amcayı çok sevdim ![]() Bana annemi tekrar anlatır misin babacığım? Senin annen bir melekti yavrum ![]() Neden ağlıyorsun Anneciğim? Hayır yavrum ağlamıyorum ![]() ![]() Benim de senin yaslarında bir oğlum vardı evladım ![]() Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mi hala ![]() Annen sen doğarken oldu yavrum ![]() N'olur gerçeği söyleyin doktor yasayacak miyim? O kızla evlenirsen, seni mirasımdan mahrum, evlatlıktan men ederim ![]() Nadir Necla, n'olamaz ![]() Hayır siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum ![]() Tanrım, bu resim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kızısın ![]() Biz ayrı dünyaların insaniyiz ![]() Aman Tanrım, göremiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlenince pembe panjurlu bir evimiz olacak ![]() Aman Allahim, ne kadar mesudum ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim bu dünyada yasamaya hakkimiz yok mu be hakim bey ABDcim ![]() Bu ses ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vücuduma sahip olabilirsin ama ruhuma asla Üstlendiğin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layıkıyla yapacağından eminim ![]() Ben kor bir gencim, hayatimi keman çalarak kazanırım ![]() Rica ederim duygularımla oynamayın ![]() Sen arkadaşımın askısın ![]() Sizi ebediyete kadar bekleyeceğim ![]() Lütfen haddinizi biliniz ![]() ****netinizi muhafaza ediniz ![]() ![]() Tanrım ne kadar bedbahtım ![]() Bana yıllar önce çılgıncasına sevdiğim bir kadını hatırlattınız ![]() Babanın kanını yerde koma oğul ![]() İste bana yazmış olduğun aşk dolu mektuplar ![]() ![]() Hayır Tamer ![]() ![]() ![]() ![]() Fakirsin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni paranla satın alabileceğini mi sandın? Bu resimdeki amca kim anne? Sen kaç yiğidim, ben onları oyalarım ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyordum ![]() ![]() ![]() Oh ne saadet ![]() Yaba Justinyanus, iste buna Osmanlı tokadı derler ![]() Yettim yiğidim ![]() Yavrum İstanbul sana neler etmiş? Saadet dolu yuvamıza kara bir gölge düşürdün ![]() Bizim gibi insanlar şerefleri için yasarlar, namusları için ölürler ![]() Ama sen bunu anlayamazsın ![]() Ben artık yarim bir insanim ![]() Çocuğumun ameliyat parası için yaptım herseyi ![]() Ağlamak istiyorum ![]() Demek ikimizde ayni kadını sevdik ![]() Olmadı Neriman, yapamadım ![]() ![]() ![]() Ben sırtımda tas taşır, yine seni okuturum yavrum ![]() Söyleyemedim anne, babamın simitçi olduğunu yine Söyleyemedim ![]() Son nefesimde herseli itiraf etmek istiyorum ![]() ![]() Demek askımız bir yalandı ![]() Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakin unutma ![]() Tanrım neden, neden ben! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|