![]() |
Buzlu Vişne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buzlu VişneHazırlama süresi 25 dakika 6 kişilik 225 kalori Malzemeler: 750 ml ![]() 90 gram şeker 180 gram frenk üzümü 600 gram çekirdeği çıkartılmış vişne Hazırlanışı: * Vişne suyunu bir tencerede ısıtın ![]() * Ardından şekeri ilave ederek tahta bir kaşık yardımıyla karıştırın ![]() * Vişne ve frenk üzümlerini karıştırın ![]() * İçine hazırladığınız şurubu ilave edin ![]() * Meyveli karışımı, soğuğa dayanıklı bir kaba aktarın ve derin dondurucuda soğumaya bırakın ![]() * Kısa aralıklarla derin dondurucudan çıkarıp üzerinde oluşan buz tabakasını kırın ve tatlının içine karışmasını sağlayın ![]() * Aynı işlemi sık aralıklarla tekrarlayarak istediğiniz kıvamı elde edene kadar devam edin ![]() * Buzlu vişneyi yaklaşık 3 saat sonra dondurucudan çıkarın ve bekletmeden servis yapın ![]() Buzlu vişne tarifini farklı meyvelerle de deneyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|