'Keşke'..lerdeyim |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
'Keşke'..lerdeyim![]() Sen kendi şehrinde bensizliği yaşarken Bende yağmurlarında ıslanıyorum yalnızlığımın Geceler boyu düşlerimde ![]() Bin kez sana geliyor ![]() Bin kez sessizliğe dönüyorum Seninle seni yaşamak varken ![]() Yokluğunu yaşıyorum çaresiz Kahretsin ![]() "Keşkeler" yasak bize "Ama lar" yasak ![]() Öyle çok " keşke" lerim var ki ![]() sanki söyleyecek öyle çok"ama"larım var ki ![]() arkasına sığındığım dilimin ucuna gelipte öyle çok şey var ki söyleyemediğim![]() Bir gün gelecek yeşereceğim gönül bahçende Her gün bir çiçek olup ![]() Her gün ayrı ayrı bir renge bürüneceğim İşte o zaman söyleyeceğim sana Dilimin ucuna düşenleri Şimdi ![]() sensizliğimin uçurumunlardayım Uzaklığın denizlerinde boğulmaktayım Girdaplarındayım yalnızlığımın Yokluğun kaygı ![]() özlemlerindeyim "Keşke" ![]() ![]() lerdeyim "Ama" ![]() lardayım Yüreğimin seninle olduğu yerdeyim ![]() ![]() !
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : 'Keşke'..lerdeyimTelafisi olan keşkelerle karşılaşabilmek ümidiyle ![]() ![]() Yüreğinize sağlık Sevgili Gülgüzeli
|
|
Cevap : 'Keşke'..lerdeyim |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : 'Keşke'..lerdeyimTeşekkürler Sevgili [KAPLAN] Okuyan gözlerinize sağlık
|
|
|
|
#4 |
|
VANDETTA
|
Cevap : 'Keşke'..lerdeyimKaybettiklerimizin ardından üzülüyoruz ve üzüldüğümüzle kalıyoruz Bence en güzel şöyle uzunca bir amaaaaaaaaaaan demek:)
|
|
#5 |
|
bonsoir
|
Cevap : 'Keşke'..lerdeyimyüreğinize sağlık Çok güzel bir yazıydı![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|