Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1013, 2011, alınacak, arasında, dgs, dikey, ekim, geçiş, sınavı, tarihleri, tercihleri, yerleştirme

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme Tercihleri, 10-13 Ekim 2011 Tarihleri Arasında Alınacak.

Eski 10-06-2011   #1
Şengül Şirin

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme Tercihleri, 10-13 Ekim 2011 Tarihleri Arasında Alınacak.

DGS ek yerleştirme tercihleri 10-13 Ekim arasında

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme tercihleri, 10-13 Ekim 2011 tarihleri arasında alınacak

ÖSYM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, tercihler aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla, TC kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak 2011-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili tablolar, 10 Ekim'den itibaren ÖSYM'nin internet sayfasından yayımlanacak 2001-DGS Ek Yerleştirme için ayrıca bir kılavuz hazırlanmayacak
2011-DGS Ek Yerleştirmede, 2011-DGS kılavuzunda, 2011-DGS tercih kılavuzunda yer alan ilke ve kurallarla yükseköğretim programlarının koşul ve açıklamaları geçerli olacak
Adayların yükseköğretim programlarını tercihleri arasında gösterebilmeleri için bu programların koşullarını karşılamaları gerekiyor

STAR

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com