|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
354, bildirmeyenlere, ceza, evini, günü, liralık, müdürlüğüne, nüfus, tam, taşıyan, veriliyor |
![]() |
Evini Taşıyan Ancak Bunu 20 Iş Günü Içinde Nüfus Müdürlüğüne Bildirmeyenlere Tam 354 Liralık Ceza Veriliyor. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Evini Taşıyan Ancak Bunu 20 Iş Günü Içinde Nüfus Müdürlüğüne Bildirmeyenlere Tam 354 Liralık Ceza Veriliyor.Adres cezasından haberiniz var mı? Evini taşıyan ancak bunu 20 iş günü içinde nüfus müdürlüğüne bildirmeyenlere tam 354 liralık ceza veriliyor ![]() Evini yeni taşıyarak adres değişikliği yapan, bunu 20 iş günü içerisinde bildirmediği için para cezası uygulanan kişilerin sayısı on binlere ulaştı ![]() ![]() Onbinler ceza yedi 2011 yılı için, 20 iş günü içerisinde adres değişikliğini bildirmeyenlere 354 TL, gerçeğe aykırı adres bildiriminde bulunanlara ise 710 TL idari para cezası uygulanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Uygulansın ama ![]() ![]() ![]() Türkiye’de kötü niyetli kişilerin bazen kasıtlı olarak doğru adres bildirmediği de belirtilen açıklamada, “Birçok olaydan veya cezadan kaçmak için adres değişikliği yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhtarlar bilgi versin Açıklamada, yerel yönetim olarak muhtarlıkların halkı bilgilendirmesi gerektiği ifade edilirken, “Devlet diyor ki ‘ben kanun çıkardım, sana öğretmek zorunda değilim ![]() Şok Haber
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|