|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgisayar, bölümü, operatörlüğü, puanları, taban, yıllık |
![]() |
2 Yıllık Bilgisayar Operatörlüğü Bölümü Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 2 Yıllık Bilgisayar Operatörlüğü Bölümü Taban Puanları2 Yıllık Bilgisayar Operatörlüğü Bölümü Taban Puanları Üniversiteye giriş sınavlarının ardından hayatınızın en önemli ve bütün hayatınızı etkileyecek bir karar vereceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 2011 Yılı Bilgisayar Operatörlüğü Bölümü Taban Puanları Bölüm Üniversite Fakülte/ Yüksekokul Puan Türü Kont ![]() Yerl ![]() Yerleştir ![]() Genel Kont ![]() Bilgisayar Operatörlüğü Dumlupınar Üni ![]() Kütahya Meslek Yüksekokulu YGS-1 30 30 2010,3,1,91 406,81 Bilgisayar Operatörlüğü Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu YGS-1 40 2 Bilgisayar Operatörlüğü Girne Amerikan Üni ![]() Meslek Yüksekokulu YGS-1 10 1 Bilgisayar Operatörlüğü (%25 Burslu) Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu YGS-1 30 0 Bilgisayar Operatörlüğü (%50 Burslu) Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu YGS-1 20 10 Bilgisayar Operatörlüğü (%50 Burslu) Girne Amerikan Üni ![]() Meslek Yüksekokulu YGS-1 10 0 Bilgisayar Operatörlüğü (İÖ) Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu YGS-1 24 4 Bilgisayar Operatörlüğü (İÖ) (%50 Burslu) Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu YGS-1 24 2 Bilgisayar Operatörlüğü (İÖ) (Tam Burslu) Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu YGS-1 12 12 2010,2,2,92 236,091 Bilgisayar Operatörlüğü (Tam Burslu) Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu YGS-1 10 10 2010,2,2,92 396,444 Bilgisayar Operatörlüğü (Tam Burslu) Girne Amerikan Üni ![]() Meslek Yüksekokulu YGS-1 10 1
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|