|
|
Konu Araçları |
bölümü, mühendisliği, puanları, taban, tekstil |
Tekstil Mühendisliği Bölümü Taban Puanları |
10-12-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Tekstil Mühendisliği Bölümü Taban PuanlarıÜniversitelerin Tekstil Mühendisliği Puanları
Tekstil Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tekstil Teknolojileri Ve Tasarımı Fakültesi Tekstil Mühendisliği 433571 EGE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 359619 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 346162 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 337937 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 310768 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 300871 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 296062 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 290874 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 290459 PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 289769 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 275506 KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 272409 KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180000 GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İngilizce) 180000 UŞAK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 180000 UŞAK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180000 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180000 İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (%50 Burslu) 180000
Görünüm Modları |
|