Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, matematik, puanları, taban, tavan, öğretmenliği

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları

Eski 09-27-2010   #1
Şengül Şirin

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları

Üniversitelerin İlköğretim Matematik Öğretmenliği Puanları

İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdırİlköğretim Matematik Öğretmenliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirlerAncak İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz

2010 İlköğretim Matematik Öğretmenliği Taban Puanları

Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
504390

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
496390

MARMARA ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
492623

GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
483765

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
483060

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Buca Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
475556

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
471225

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
468647

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
460994

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
460340

MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
456187

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Burslu) 454276

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
453973

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
453925

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
453862

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
452980

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
451025

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
448675

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (%50 Burslu) 446001

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
445378

DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
443355

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
441264

UŞAK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
439635

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Gaziantep Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
438960

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
438407

MARMARA ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 437693

AMASYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
436913

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Burslu) 436644

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Buca Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 435891

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
435690

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
435051

GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 433922

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
433611

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 430511

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
429236

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
428988

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
428706

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 427100

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
426643

FIRAT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
425153

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 423795

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
423689

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 423255

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
422991

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 421374

RİZE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
421230

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 419433

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 419207

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 416812

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
416280

UŞAK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 412976

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 412100

AMASYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 412029

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 411570

SİİRT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
410139

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 408592

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (%25 Burslu) 407242

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 406283

DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 405471

FIRAT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 399471

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 398966

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
397599

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 395967

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Üstün Başarı Bursu) 395872

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
393195

RİZE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 392414

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Burslu) 391206

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 388004

SİİRT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 378239

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (%50 Burslu) 297017

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
266360

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
253130

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
218432

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
180000

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
180000

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com