|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2010, bölümü, işletme, puanları, puanları or işletme, taban, üniversitelerin |
![]() |
Üniversitelerin İşletme Bölümü Taban Puanları/İşletme Bölümü 2010 Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Üniversitelerin İşletme Bölümü Taban Puanları/İşletme Bölümü 2010 Taban PuanlarıÜniversitelerin İşletme Bölümü Taban Puanları
İşletme bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() İşletme Bölümü 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Üstün Başarı Bursu) 548 ![]() BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 529 ![]() KOÇ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce)(Başarı Burslu) 522 ![]() BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (Kapsamlı Burslu) 515 ![]() GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 509 ![]() İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (UOLP-SUNY New Paltz)(%50 Burslu) 507 ![]() TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 507 ![]() ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (UOLP-SUNY Binghamton)(%50 Burslu) 506 ![]() BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 504 ![]() ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 496 ![]() İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (UOLP-SUNY New Paltz)(%50 Burslu) 480 ![]() KOÇ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce)(Destek Burslu) 474 ![]() İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 473 ![]() İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 460 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) 457 ![]() YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Başarı Burslu) 453 ![]() HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) 446 ![]() ANKARA ÜNİVERSİTESİ Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme 444 ![]() ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Onur Burslu) 443 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (İngilizce) 441 ![]() FATİH ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 437 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (İngilizce) 435 ![]() BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (Destek Burslu) 432 ![]() KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 431 ![]() YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 430 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme 430 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Almanca) 427 ![]() ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) 427 ![]() HALİÇ ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (İngilizce)(Burslu) 423 ![]() EGE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 423 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İktisat Fakültesi İşletme 422 ![]() İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Ticari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 422 ![]() DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 417 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 415 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) 415 ![]() BEYKENT ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 412 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 411 ![]() İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 410 ![]() YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 408 ![]() FATİH ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe)(Burslu) 407 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme 401 ![]() İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce)(Burslu) 399 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) 398 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 395 ![]() YALOVA ÜNİVERSİTESİ Yalova İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) 394 ![]() BEYKENT ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe)(Burslu) 393 ![]() BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 392 ![]() EGE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 392 ![]() DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe)(Burslu) 389 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 388 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 388 ![]() ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 388 ![]() AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) 387 ![]() İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%75 Burslu) 387 ![]() İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 385 ![]() ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Kuzey Kıbrıs Kampüsü İşletme (Burslu) 385 ![]() HALİÇ ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (Burslu) 384 ![]() ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 384 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 384 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 382 ![]() MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 382 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 380 ![]() YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 380 ![]() GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ İşletme Fakültesi İşletme 380 ![]() İZMİR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce)(Burslu) 379 ![]() MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 379 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 378 ![]() ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Başarı Burslu) 378 ![]() AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 377 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 377 ![]() ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 376 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 375 ![]() ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 374 ![]() MERSİN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 373 ![]() BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%25 Burslu) 372 ![]() ZİRVE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 372 ![]() GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 371 ![]() DİCLE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 370 ![]() UFUK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 370 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 369 ![]() BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 366 ![]() AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Alanya İşletme Fakültesi İşletme 365 ![]() GEDİZ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 365 ![]() ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Burslu) 364 ![]() İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 363 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 363 ![]() İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 363 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 362 ![]() KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 361 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 359 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 359 ![]() FATİH ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 357 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 357 ![]() CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 356 ![]() ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 356 ![]() ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 355 ![]() KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 355 ![]() ATILIM ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (Burslu) 355 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 354 ![]() MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 351 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 350 ![]() ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 350 ![]() ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 348 ![]() YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Destek Burslu) 348 ![]() TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 348 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 346 ![]() MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 345 ![]() BEYKENT ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe)(%50 Burslu) 344 ![]() HARRAN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 343 ![]() ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 343 ![]() İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 343 ![]() OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 342 ![]() ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%75 Burslu) 340 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 340 ![]() BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 339 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 339 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 339 ![]() BEYKENT ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 337 ![]() ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 335 ![]() KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 335 ![]() ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 334 ![]() KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 334 ![]() NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 333 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 333 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Erciş İşletme Fakültesi İşletme 333 ![]() FATİH ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe)(%50 Burslu) 332 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 331 ![]() DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe)(%50 Burslu) 331 ![]() BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 330 ![]() BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 327 ![]() BİLECİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 327 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Bandırma İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 326 ![]() AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 326 ![]() ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 325 ![]() OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 324 ![]() ATILIM ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (Türkçe)(%50 Burslu) 324 ![]() AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 324 ![]() GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 323 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 323 ![]() BOZOK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 323 ![]() TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 322 ![]() CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 322 ![]() AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 321 ![]() UŞAK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 321 ![]() ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 321 ![]() GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 321 ![]() GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Gümüşhane İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 320 ![]() ORDU ÜNİVERSİTESİ Ünye İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 319 ![]() KAFKAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 319 ![]() KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 318 ![]() ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 317 ![]() ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 316 ![]() HARRAN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 316 ![]() ATILIM ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 315 ![]() NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 315 ![]() ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 314 ![]() HİTİT ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 313 ![]() KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 313 ![]() HİTİT ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 313 ![]() DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 313 ![]() DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 312 ![]() ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 312 ![]() ATILIM ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme (Türkçe)(Burslu) 312 ![]() MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 311 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 311 ![]() ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Destek Burslu) 311 ![]() NİĞDE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 311 ![]() GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 311 ![]() BİLECİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 311 ![]() ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 311 ![]() İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce)(%50 Burslu) 311 ![]() ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 310 ![]() BOZOK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 310 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 310 ![]() NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 309 ![]() ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 309 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 308 ![]() ORDU ÜNİVERSİTESİ Ünye İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 307 ![]() GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Gümüşhane İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 307 ![]() MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 306 ![]() İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe)(%50 Burslu) 306 ![]() KAFKAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 306 ![]() KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 305 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 305 ![]() İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%25 Burslu) 305 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 304 ![]() KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 304 ![]() UŞAK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 304 ![]() GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 303 ![]() İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 303 ![]() İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 302 ![]() DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 301 ![]() KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 301 ![]() ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 300 ![]() AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 299 ![]() KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%25 Burslu) 298 ![]() MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) 295 ![]() ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%25 Burslu) 285 ![]() İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce)(%50 Burslu) 280 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Bandırma İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İkinci Öğretim) 270 ![]() ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Katkı Burslu) 180 ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|