![]() |
2010-2011 Eğitim-öğretim Yılı Yarın Başlıyor. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 2010-2011 Eğitim-öğretim Yılı Yarın Başlıyor.2010-2011 eğitim-öğretim yılı yarın başlıyor ![]() ![]() Öğrenciler üç ay süren yaz tatilinin ardından yarın, 17 Haziran 2011'e kadar sürecek yeni eğitim öğretim yılı maratonuna başlayacak ![]() Okul öncesi eğitimin geçen yıl zorunlu tutulduğu il sayısı bu eğitim-öğretim yılında 32'den 57'ye yükseldi ![]() ![]() Türkiye genelinde 2 bin 176'sı resmi ve özel anaokulu olmak üzere toplam 26 bin 681 okul öncesi eğitim kurumu bulunuyor ![]() İlköğretime bu yıl 1 milyon 226 bin çocuk kaydolarak, ilk kez okulla tanışacak ![]() ![]() Okula yeni başlayacak öğrencilerin okula alışmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan programla, okul öncesi çocukları ve ilköğretim 1 ![]() ![]() Türkiye'de 33 bin 310 ilköğretim okulunda 10 milyon 916 bin çocuk okuyor ![]() ![]() İlköğretim öğrencileri, yeni eğitim-öğretim yılından daha az ders işleyip, sosyal ve eğitsel etkinliklere daha fazla zaman ayıracak ![]() İlköğretim okullarında özellikle kırsal kesimde uygulanan taşımalı eğitim sistemine, bu yıldan itibaren yatılı ilköğretim bölge okullarının ilk 5 sınıfı da dahil edildi ![]() Genel ortaöğretimde ise 4 bin 67 genel lisede 2 milyon 420 bin öğrenci öğrenim görüyor ![]() ![]() 2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk yarısı 28 Ocak 2011 Cuma günü sona erecek ![]() ![]() 2011-2012 eğitim-öğretim yılı ise 12 Eylül 2011'de başlayacak ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|