|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakanlığının, başladı, başvurular, bin, bugün, eğitim, kadrosu, meb, milli, öğretmen |
![]() |
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 30 Bin öğretmen Kadrosu Için Başvurular Bugün Başladı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 30 Bin öğretmen Kadrosu Için Başvurular Bugün Başladı.Öğretmenlik başvuruları başladı Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 30 bin öğretmen kadrosu için başvurular bugün başladı ![]() Öğretmen adayları başvurularını T ![]() ![]() ![]() Öğretmenlik başvuru kılavuzuna internetten ulaşabilecek olan adaylar, öğretmen alınacak branşları ve branşların taban puanlarını da internetten öğrenebilecek ![]() Adaylar, sağlık, askerlik, adli sicil ve emeklilik durumlarını başvuru esnasında elektronik başvuru formunda beyan edecekler ![]() Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında halen sözleşmeli öğretmen olarak görev yapanlar ile 9 Temmuz 2010'da görevlendirilenler, gerekli şartları taşımaları kaydıyla ilk atama kapsamında kadrolu öğretmenlik için başvuruda bulunabilecek ![]() ![]() Öğretmenlik için başvuru süresi 27 Ağustos Cuma günü sona erecek ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|