Okul Kitaplarında 'Geri Dönüşüm'

Eski 06-15-2010   #1
peri
icon111

Okul Kitaplarında 'Geri Dönüşüm'

Okul kitaplarında 'Geri dönüşüm'

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ücretsiz ders kitaplarını geri dönüşüme kazandırıyor

Geçtiğimiz hafta içinde geri dönüşüm ihalesi yapılan ders kitaplarının okullar tarafından toplanmasına başlandı

Eğitim öğretim yılı başında öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılan ders kitaplarının toplanmasıyla ilgili yazının okullara gönderildiğini belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ensar Manav, "Öğretim yılı sonunda başlatılan bu kampanyayla ders kitaplarının geri dönüşümünü sağlayacağız" dedi

Öğrencilerin, bu yıl kullandıkları ders kitaplarını geri dönüşüm projesi çerçevesinde okullarına teslim edebileceğini belirten Manav, öğrencilerin kullanılmış ders kitaplarının yanı sıra evlerinde topladıkları kağıt atıkları da okullarına teslim edebileceklerini söyledi Bu konuda velilerden de destek isteyen Manav, geçen yıl 700 ton atık toplandığını, bu yıl ise bin tonu aşmayı hedeflediklerini ifade etti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan geri dönüşüm projesinin, Türkiye genelinde ilk kez Bursa'da uygulandığını ve ülkeye örnek olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ensar Manav, "Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz geri dönüşüm projesinin öğrencilerimizin çevre konusunda bilinçlenmesine katkı sağlayacağına inanıyorum Geçen hafta ihalesi yapılan projeden elde edilecek gelirle de il genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların tüm giderlerini karşılamayı planlıyoruz" şeklinde konuştu

Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir
Varlığı armağansa yokluğu ceza deği
Varlığının değerini bilmektir
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Okul Kitaplarında 'Geri Dönüşüm'

Eski 06-20-2010   #2
ysnkrks

Cevap : Okul Kitaplarında 'Geri Dönüşüm'

sadece bursa değil ki artık heryerde geridönüşüm konusunda herkes çok hassas davranıyoher şekilde destekliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com