![]() |
Komik Atasözleri Ve Cevapları |
![]() |
![]() |
#1 |
kara_gozlu
|
![]() Komik Atasözleri Ve CevaplarıÜzüm üzüme baka baka kararabilir,ama körle yatanin sasi kalktigi görülmemistir ![]() Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir Turiste güler yüz gösterin ki, aldatildigini anlamasin Gerçekçi ol imkansizi iste Temiz hava garip kokar Aglama sevgilim islaniyorum Türk ögün, çalis, babana bile güvenme Yazilidan sifir aldim ama önemli olan katilmakti ![]() Ayrilik icimde bir kor, her gün sobayi tutusturuyorum ![]() Nefes alamiyorum ![]() Içmek, problemlerini çözmese de sana bir sürü yeni ve ilginç problem yaratir Bitkisel hayata girdim ![]() Kadinda önemli olan ruh güzelligidir ![]() ![]() Acaip patlama yapti ![]() ![]() ![]() Mouse'umun topu tutulmus windows'u açik birakipta mi yatmis naapmissa Asansör bozuktur ![]() Abi beni niye anlamiyon ![]() Modemim kontrolden çikti herkese küfürlü mesajlar yolluyor ![]() Kimi dertten içer, kimi neseden, ben siseden içiyorum ![]() Bakarak ögrenilseydi, bütün kediler kasap olurdu ![]() Adam çekmis karisi alman Bakarsan bag olur bakmazsan göremezsin Tatilde görmeye gittim ![]() ![]() ![]() Büyük jetona para vermeyin ![]() Düsman menzildeyse siz de onun menzilindesinizdir Aptallarla tartismayin ![]() ![]() Kaptan pilotunuz konusuyor: Çikarin beni bu kaptan ![]() Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz? ![]() ![]() ![]() ![]() Bebeginizin altina yapmasini istemiyorsaniz, çevirin üstüne yapsin ![]() Süperman de uçuyor ama kimse ona kusbeyinli muamelesi yapmiyor ![]() Köpeginiz çok büyükmüs ![]() Ayakkabinin kallesi ayagi arkadan vurur ![]() Eskiden nurtopu gibi bir delikanlıydı,şimdi nuru gitti topu kaldı Adamın biri topalmış, karısı da oynamış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|