|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahlaksızlığı, kemal, kılıçdaroğlu, sünnetsiz, vakit |
VAKİT Ahlaksızlığı: Kemal Kılıçdaroğlu Sünnetsiz |
|
|
#1 |
|
Cloud
|
VAKİT Ahlaksızlığı: Kemal Kılıçdaroğlu SünnetsizKemal Kılıçdaroğlu sünnetsiz Siyaset bel altına indi ![]() Vakit abarttı![]() Siyaset bel altına indi Vakit gazetesine yakınlığıyla bilinen internet sitesi habervaktim com'da bugün yer alan bir haber ahlak sınırlarını zorladı CHP Başkanlığına adaylığını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili öyle bir soru soruldu ki ahlak dibe vurdu![]() BEL ALTI VURUŞ Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun hemşerisi Tunceli bağımsız milletvekili Kamer Genç'le ilgili olarak ortaya atılan sünnetsiz mi sorusu şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu için soruldu Habervaktim sitesi, İşadamı-Yazar Mehmet Ali Şadoğlu'nun şahsi internet sitesine koyduğu yazısını referans alarak bel altı vurdu![]() SÜNNETSİZ Şadoğlu'nun yazısının ilgili bölümünde şu iddialara yer verildi Sünnetsiz Kamer Genç’in terör yuvası olan Nazımiye’deki hemşerisi Kemal Kılıçdaroğlu da sünnetsiz mi? Vahyin bir emri olmasa da sünnetin vazgeçilmez bir gelenek olduğu, toplumca dini bir vecibe ve erkekliğe ilk adım atma öneminden ötürü şölenlerle kutlanan bir âdeti Kılıçdaroğlu yerine getirdi mi? Marksist alevilerin ve öldürülen PKK’lı teröristlerin de sünnetsiz oldukları bilinen bir gerçektir![]() http://www ensonhaber com/vakit-ahla![]() ![]() ibe-vurdu html
|
|
#2 |
|
delishhhh
|
Cevap : VAKİT Ahlaksızlığı: Kemal Kılıçdaroğlu Sünnetsizaslında yazılacak çok güzel kelimeler geliyor aklıma ama bu siteye yakışmaz diyelim ![]() ![]() komik:)
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|