![]() |
Ne Olursunuz Yıllar, Acılarımı Unutturun Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
SeVDa_RüZGaRı
|
![]() Ne Olursunuz Yıllar, Acılarımı Unutturun BanaSıyrılamam düşlerimden
Vazgeçemem hayellerimden Bu kurşun yarasından da beter Benzemiyor hiçbir acıya, neden ![]() Şarkılarda kalır bu aşk bence O seni sevecek diye ümitlenme Bu aşkın sonu gider meçhule Adına bunun aşk denmez bence ![]() Bu aşk böylemi bitmeliydi sence Bu acı çekilmeli miydi böylece Boşuna mıydı onca çekilen çile Yazık değil mi heba olan ömre ![]() Son umuda son yolculuk bu Son aşka son bağlanış bu Son sevdaya son veda bu Bundan ötesi yok, doğru ![]() Dökülen onca gözyaşı Çekilen onca acı Ve kırılan umutlar Sana kalan onca gaygı ![]() Biter mi dersin bu ayrılık Biter mi sanırsın bu yanlızlık Geçmez seneler, yıllar artık Olmaz olsun böyle sevdalık ![]() İçimde bir var, hala dolmıyacak çilem Yok, olsa da gönlüme göre sevsem Bu hayatta bi kere olsun gülebilsem O zaman ölsemde gam yemem ![]() Bekler dururum hala yollarını Anmadan duramıyorum hala adını Bitirmek kolay mı böylece bu sevdayı Unutmak istiyorum, bırakmıyorsun yakamı ![]() Bir türkü tutturmuşum yanlızlık üstüne Sen sevme beni, bırak hendi halime Karışma ümitlerime, karışma hayellerime Yalnızlık kaderimse çekerim seve seve ![]() Selimiyim bu aşktan hayır gelmez bana Çektiğim acılarım kar kalacak bana Lanet olsun bu aşka, lanet olsun sana Ne olursunuz yıllar, acılarımı unutturun bana ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|