![]() |
En çekici Türk Kıvanç Tatlıtuğ |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() En çekici Türk Kıvanç TatlıtuğEn çekici Türk Kıvanç Tatlıtuğ Amerika'da erkeklerin gözdesi olan internet sitesi AskMen en çekici Türk erkeğinin Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu açıkladı Amerika’nın 1 numaralı erkek internet sitesi AskMen, her ülkede ‘2009’un En Çekici 49 Erkeği’ni kullanıcılarının oylarıyla belirledi ![]() İşte Türkiye listesinin ilk 10’u: 1) Brad Pitt 2) George Clooney 3) David Beckham 4) Kıvanç Tatlıtuğ 5) Beyazıt Öztürk 6) Burak Özçivit 7) Josh Holloway 8) Uğur Pektaş 9) Wentworth Miller 10) Will Smith
![]() |
![]() |
Cevap : En çekici Türk Kıvanç Tatlıtuğ |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : En çekici Türk Kıvanç TatlıtuğOyunculuktaki karekteri hic iyi değil ben hic beğenmiyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : En çekici Türk Kıvanç Tatlıtuğbencede gözler felaket yaniii ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En çekici Türk Kıvanç TatlıtuğBenim bildiğim Türkler Mehmet Günsür'ü de beğenir ama listede göremedim ismini:) Bana göre de Josh Holaaway ilk sorada olmalı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|