![]() |
Seni Düşünürken Bile Günaha Giriyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Seni Düşünürken Bile Günaha GiriyorumBazen o kadar günahkar hissediyorum ki kendimi ![]() ![]() ![]() Ne zaman tövbe etmeye niyetlensem aklıma sen düşüyosun, İşte o an aklım donuyor,kalbim tekliyor,cümleler dilime dolaşıyor, Ve günah haneme bir günah daha ekleniyor, Çünkü ben artık seni düşünürken bile günaha giriyorum ![]() ![]() ![]() Hergün hesaba çekiyorum kendimi, Seni ne kadar sevdiğimi ![]() ![]() ![]() Ne kadar değer verdiğimi ![]() ![]() ![]() Ve bunların yanında; Binlerce kez sevdiğini dile getiren seni Ancak kalbinde bir türlü hissedemediğim, Dünyalara bedel dediğin aşkını çok uzaklardan izliyorum şmdi ![]() ![]() ![]() Gözlerimden yaşlar akıyor sonra istemsiz, Seni düşünürken girdiğim günahlara kefaret olan gözyaşlarım ![]() ![]() ![]() Ve ben mutluyken bile onları akıtmaya çekinmiyorum ![]() ![]() ![]() Mutlu anlar şükretmeyi gerektirmez mi insana? Bende gözyaşlarımla şükrediyorum, Şükrediyorum ki ağlayıp, Seni düşünürken girdiğim günahlar Buğulu gözlerimle göremeyeceğim kadar silikleşiyor,göremiyorum ![]() ![]() ![]() Bazen düşünmemek, Bazen hayaller kurmamakta yarıyor insana ![]() ![]() ![]() En azından yarına bile uyanacağımızın garantisi olmayan şu dünyada Kendimi de seni de bir hiç olarak görüyorum ![]() ![]() ![]() Haddimi biliyorum o an işte ![]() ![]() ![]() Ve bunların yanında hayatımda hiç olmadığını düşünüyorum da ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuçta hepsi hayal ![]() ![]() ![]() Sen yoksun ki ![]() ![]() ![]() Dedim ya işte; Bende yokum ![]() ![]() ![]() Gözyaşı meğer neleri silmeye kadirmiş ![]() ![]() ![]() Hayallerimi ![]() ![]() ![]() Seni ![]() ![]() ![]() Beni ![]() ![]() ![]() En önemlisi düşüncelerimi ![]() ![]() ![]() Artık günahkar değilim ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarım aklımı da kalbimi de temizledi ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarım sildi beni hayattan, Seni de sildi hayatımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|