Pirinçli Balık (4 Kişilik) |
12-10-2009 | #1 |
peri
|
Pirinçli Balık (4 Kişilik)PirinçliBalık (4 Kişilik)
Malzemeler Yarım Palamut 1 Çay Bardağı Pirinç 1/2 Su Bardağı Su 10 Mantar 1/2 Su Bardağı Kereviz Sapı 1 Domates 3 Yeşil Biber 3-4 Dal Dereotu 1 Çay Kaşığı Fesleğen Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Pirinçleri tuzlu suda haşlayın Haşlama suyunda bir müddet bekledikten sonra süzün Balığı temizleyin ve ikiye keserek az suda haşlayın Kereviz saplarını temizleyip sivri biberle birlikte ince ince doğrayın Mantarları ikiye kesin domatesi küp şeklinde doğrayın Yayvan bir tencereye balığı dizin Üzerine pirinç, mantar, domates ve diğer malzemeleri yerleştirin Tencerenin ağzını kapatıp 15 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın
__________________
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|