Bebek Nasıl Yapılır ? |
03-14-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Bebek Nasıl Yapılır ?BEBEK NASIL YAPILIR? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: "Bebek yapmak icin anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" Abby, 6 yaşında "Ben asla bebek yapmiycam babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" Marie-Ann, 9 yaşında "Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir" Paul, 6 yaşında "Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" Edward, 6 yaşında "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" Shelley, 7 yaşında "Karşımızdaki evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlı dışarı çıkamıyor" Alistair, 9 yaşında "Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında" Peter, 9 yaşında "Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım" Lyn, 9 yaşında "Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" Francis, 7 yaşında "Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" Paulette, 6 yaşında
03-19-2008 | #2 |
|
Cevap : Bebek Nasıl Yapılır ?Benim adıma bu konuya kim cevap yazdı bilmiyorum ama şifremi kıranı çok yakın zamanda elime geçirince hiç de iyi şeyler olmuycak ! |
Cevap : Bebek Nasıl Yapılır ? |
06-17-2009 | #4 |
dejavu2009
|
Cevap : Bebek Nasıl Yapılır ?Çocuklar iyi cevaplar vermiş |
06-17-2009 | #5 |
delishhhh
|
Cevap : Bebek Nasıl Yapılır ?çok güzel ve doğru olmasada zekice cevaplar |
06-18-2009 | #6 |
1907merve
|
Cevap : Bebek Nasıl Yapılır ?"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" Francis, 7 yaşında Çok hoş yaaSabah sabah güldürdün beni
06-28-2009 | #9 |
ysnkrks
|
Cevap : Bebek Nasıl Yapılır ?"Karşımızdaki evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlı dışarı çıkamıyor" Alistair, 9 yaşında bayıldım buna |
11-24-2009 | #10 |
önder uçar
|
Cevap : Bebek Nasıl Yapılır ?harika yaaa
|