Öyle Gittim Demekle Gidilmiyordu

Eski 11-23-2009   #1
peri
Icon1uzz

Öyle Gittim Demekle Gidilmiyordu

Korkma
Seni bulunca tamamlandım ben Çekip gittiğimden beri içimin tam anlamıyla huzur buluşuydu o an Sanki çok iyi bir halt etmiş gibi söylüyorum di mi? (çekip-gitmek !)

Sanırız ki bazen gitmek gereklidir, gitmelidir(tamam tamam gerekli olduğu an"lar da olmuyor değil) Sonradan fark ederiz ki bu, gitmeden tamamlanması-tedavi edilmesi gereken bir süreçtir Ama biz olayların içinde yaşarken bir türlü anlayamayız bunu Tek çare, bitirmek, gitmek gibi gelir nedense

Sonra sonra çok şey yaşayınca ve her şeyden de alacağını alınca görüyorsun ki, bitmeler ve gitmeler çare değil hiç bir yaraya Hele ki sevdaya hiç değil İnan

Ben senden gitmeyi hiç istemediğim halde gittim Gitmem gerekiyordu (nedenini hiç bilemedim) Ve sen gitmeme izin verdin Her şeye rağmen seni hayatımda tutmak istedim ama sen bu çabalarımı da geri çevirdin Senden beklemediğim tek şey bu hareketti sanırım Ve ben öyle bozuldum ki bu beklemediğim hareket karşısında, hemen çekiliverdim kabuğuma, yok ettim kendimi senin için Görünmez oldum sana ki Ki işte( daha çok deşip de geçmişi, canımızı yeniden acıtmayacağım)

Oysa şimdi önemli olan bugünBugünümde benimle olman

Korkma demiştim ya sana söze başlarken
Umurumda değil hiç bir şey…

Sen varsın ya…

Ne demiştim sana bir seslenişimde ;

“ah bilebilseydim ki beni böyle,
araya hiç yıllar ve yokluklar girmemiş gibi
gelenler/gidenler/kalanlar olmamış gibi sorgusuz-sualsiz kabulleneceğini
sımsıkı sarılacağını, bu kadar sürer miydi kendime sürgünüm?

daha önce göçmez miydim ki üstüme her zaman "cuk" diye oturan o güzel bedenine…!”

Evet, her şeyin bir zamanı var…
Hiç sevmesem de bu zaman ve bekleme kavramını…

Adanmış bir hayattım ben sana…
Öyle gittim demekle gidilmiyordu

Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir
Varlığı armağansa yokluğu ceza deği
Varlığının değerini bilmektir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com