![]() |
Öyle Gittim Demekle Gidilmiyordu |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Öyle Gittim Demekle GidilmiyorduKorkma
![]() ![]() ![]() Seni bulunca tamamlandım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırız ki bazen gitmek gereklidir, gitmelidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra sonra çok şey yaşayınca ve her şeyden de alacağını alınca görüyorsun ki, bitmeler ve gitmeler çare değil hiç bir yaraya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senden gitmeyi hiç istemediğim halde gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa şimdi önemli olan bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkma demiştim ya sana söze başlarken ![]() ![]() ![]() Umurumda değil hiç bir şey… Sen varsın ya… Ne demiştim sana bir seslenişimde ; “ah bilebilseydim ki beni böyle, araya hiç yıllar ve yokluklar girmemiş gibi gelenler/gidenler/kalanlar olmamış gibi sorgusuz-sualsiz kabulleneceğini sımsıkı sarılacağını, bu kadar sürer miydi kendime sürgünüm ![]() ![]() daha önce göçmez miydim ki üstüme her zaman "cuk" diye oturan o güzel bedenine…!” Evet, her şeyin bir zamanı var… Hiç sevmesem de bu zaman ve bekleme kavramını… Adanmış bir hayattım ben sana… Öyle gittim demekle gidilmiyordu
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|