Kabak çorbası |
11-21-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Kabak çorbasıKabak çorbası Malzemeler: 3 adet ortaboy kabak 1 adet ortaboy patates 1 adet ortaboy soğan 1 adet ortaboy havuç 1 litre sıcak su (et suyuda kullanılabilir) Zeytinyağı Tuz, istenilen baharatlar İsteğe göre et bulyon Tarifi: Tüm sebzelerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayınZeytinyağını tencereye alın,sebzeleri ekleyerek 4-5 dakika orta ateşte kavurun Üzerine suyu ekleyerek sebzeler tamamen yumuşayana kadar orta ateşte pişirmeye devam edin (Eksilirse üzerine su ekleyebilirsiniz) Yumuşayan sebzeleri tenceredeyken pürüssüz bir kıvam yakalayıncaya kadar blendırdan geçirin Tuz ve baharatlarla tatlandırarak sıcak servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|