![]() |
‘Evlilik’ Erkekleri Daha Mutlu Ediyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() ‘Evlilik’ Erkekleri Daha Mutlu Ediyor‘Evlilik’ erkekleri daha mutlu ediyor Bir profesör evliliğin erkeğe parasal olarak ölçüldüğünde kadına göre daha fazla mutluluk getirdiğini öne sürdü Son 8 senesini 10 bin kişiyi izleyerek insanların hayatındaki büyük olayların yarattığı etkileri parasal olarak ölçmeye ayıran Avustralyalı profesör Paul Frijters, mutluluğun parasal karşılığını ise kişinin zevk aldığı hizmet ya da ürünü satın almak için harcayacağı değer üzerinden hesapladı ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Partnerini kaybetmek erkeği yıkıyor Çocuk sahibi olmak babayı 44 bin TL’lik mutlu ederken annenin sevinci 12 bin TL düzeyinde kalıyor ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : ‘Evlilik’ Erkekleri Daha Mutlu Ediyor |
![]() |
![]() |
#2 |
BlueNighT
|
![]() Cevap : ‘Evlilik’ Erkekleri Daha Mutlu EdiyorKatılmıyorum :)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : ‘Evlilik’ Erkekleri Daha Mutlu Ediyor%100000 katılıyorum sonuç neymiş kadınlar bizim yanımızda duygusuz (dişi terminatör) oldukları :D teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ‘Evlilik’ Erkekleri Daha Mutlu EdiyorDoğrudur evi çevirip çeviren kadındır ama doğru olan kadını bulmakdır kadın vardır yuva yapar kadın vardır yuva yıkar ama kadınlara çok şey borçludur erkekler
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|