![]() |
Beyaz Yalanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Beyaz YalanlarNette gezinirken karşıma çıkan bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim, beni yeterince güldürmüştü =) Ne kadar tatlı bir herif olduğunuzu kanıtlayabilmek için her türlü illegal faaliyette boy gösterin ![]() Evinizdeki değişikliklerin yeterli olmadığı durumlarda hemen taktik değiştirin ![]() ![]() Hatunun geldiği gün kapınızı çalıp sizi her perşembe mahallenin katıldığı halı saha maçına çağırmaları için komşu çocuklarına rüşvet verin ![]() Bir arkadaşınızı ayarlayıp hatunla tam iş üzerindeyken telefon etmesini sağlayın ![]() ![]() ![]() Yan komşunuz yaşlı bir teyze olsun ![]() ![]() ![]() Siz de buna "hiç önemli değil Hatice hanım teyze, benim için bir zevkti" diye cevap verin ![]() ![]() Telesekreterinizin Sabancı Üniversitesi' nden gelen bir telefon cevap vermesine izin verin ![]() ![]() İş yerinden bir arkadaşınızın "takım ruhuna sahip kişi" ödülünü çalın ![]() ![]() Sokak Çocukları Derneği için aldığınız kartpostalladan bir kısmını ona hediye edin; içi merhametle dolsun ![]() Lise basketbol takımında iken çekilmiş bir takım fotoğrafının altına el yazınızı değiştirerek "en iyi oyuncumuz Kemal'e" diye yazarak ortalık yere bırakın ![]() Saygılarımla ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|