![]() |
Üç harf (zor soru serisi:1) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Üç harf (zor soru serisi:1)Aşağıda verilen harflerin başına üç harf, sonuna ise aynı üç harfi ters sırada ekleyip anlamlı bir sözcük elde edin ![]() (Örnek: Aynı soru iki harf için sorulup, - - LP - - verilseydi,yanıt KALPAK olacaktı ![]() a) _ _ _ CI _ _ _ b) _ _ _ KL _ _ _
a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Üç harf (zor soru serisi:1) |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cevap : Üç harf (zor soru serisi:1)b) EMEKLEME Ne yazık ki "a"yı bulamadım henüz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Üç harf (zor soru serisi:1)küçük bir gayretle olacak umarım, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cevap : Üç harf (zor soru serisi:1)Doğru yanıt olduğunu sanmıyorum ama aklıma geldiğinde gülmeme sebep olduğu için paylaşacağım =) a) KILCILIK =)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bukett
|
![]() Cevap : Üç harf (zor soru serisi:1)bulamıyorum :/
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |