Sevgilim |
10-25-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
SevgilimSEVGİLİM Ey sevgilim, nerelerde dolaşıyorsun böyle? Geliyor seni candan seven aşığın dur onu dinle Elemi de, neşeyi de beste yapmış diline Uzaklaşma şirin yarim Yolculuklar ,aşıkların buluşmasıyla nihayetlenir Her tanrı kulu bunu bilir Aşk nedir? Ahret demek değildir her halde Çınlamalıdır neşesi bu anın yine bu anın kahkahalarıyla Çünkü ne olacağı yarının meçhulümüzdür hala, Boş yere vakit geçirmekten artık yoktur bir salah: Öyle ise gel öp beni,genç ve tatlı sevgilim, Ömrü pek azdır gençliğin William Shakespeare Çok Sevdim Bir Zamanlar Yine de Seviyorum Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Alip basimi gitmeyi yollar boyunca Seyretmek bir bozkir aksamini camindan bir otobüsün Masal sehirlerini geçerken hizla Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Ürpertili, simsicak tenini kadinlarin Salmak serin sulara gövdemi Düsüp gitmek ardina siirin ve askin Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Varoldugumu düsünmeyi, ürpererek Karanlik bir odada küçük bir çocuk gibi Yagmurdan ve yalnizliktan ürperek Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Düsüncemi genis ve sonsuz olanla birlestirmeyi Hirçin ve ele geçmezce atilgan Uysal ve usulcacik benim olan seyi Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Ve hep sevecegim beynim ve tenim varoldukça bu dünyada Piril piril olani, her zaman bir güz diriliginde Degismez ve degisken olani sonsuzca Ataol Behramoðlu
|