Bu Dede Ağacın Tepesinde Ne Yapıyor?

Eski 10-10-2009   #1
delishhhh

Bu Dede Ağacın Tepesinde Ne Yapıyor?

Çalıştığı bahçeden boğaz gözükmüyordu 77 yaşındaki Ahmet dede, soruna farklı bir çözüm üretmekte gecikmedi

Çanakkale'nin merkeze bağlı Kepez beldesinde yaşayan Ahmet Yavuz (77), Çanakkale Boğazı'nı bahçesine yaptığı 3 katlı kuleden izliyor

Doğal yaşam sevdalısı Ahmet Yavuz, vaktinin bütün çoğunluğunu Kepez beldesindeki bahçede geçiriyor Bahçenin bulunduğu yerden denizi ve Çanakkale Boğazı'nı göremeyen Yavuz, bunun için farklı bir çözüm üretmiş ve yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki ilk iki katında küçük odaların, son katında ise terasın olduğu kule yapımını gerçekleştirmiş

Kuleden boğazı izlediğini anlatan Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vaktinin büyük bölümünü bahçede geçirdiğini söyledi

Bahçeden elde ettiği gelirle geçimini sağladığını ifade eden Yavuz, bahçede çalıştığı sıralarda dinlenmek ve Çanakkale Boğazı'nı seyredebilmek için kule yaptığını dile getirerek, ''Bahçeden deniz gözükmüyordu, ben de bu nedenle kuleyi yapmaya karar verdim Çanakkale Boğazı'nı, kaleleri, Kepez Limanı'nı sürekli buradan seyrediyorum'' dedi

Her gün 2 yada 3 kez bu kuleye çıkarak manzarayı seyrettiğini ifade eden Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:
DÖRDÜNCÜ KULE YOLDA

''Burada oturur, zaman geçirir, dinlenirim Çay demler, manzaraya izlerim Kimi zaman yemeğimi de burada yerim 77 yaşındayım ama yaptırdığım yaklaşık 10 metrelik kuleye sürekli, iner çıkarım Burası benim için dinlenme yeri oldu Burada çok mutluyum 2002 yılının eylül ayında yaptığım kuleye alt direkleri güçlendirip, bir kat daha çıkmak istiyorum Bu sayede boğazın tümünü üst bölümden seyredebileceğim''

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bu Dede Ağacın Tepesinde Ne Yapıyor?

Eski 10-10-2009   #2
dejavu2009

Cevap : Bu Dede Ağacın Tepesinde Ne Yapıyor?

helal olsun dedeye zevk sahibiymiş

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com