![]() |
Sevgiye Randevu |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
Sevgiye RandevuSevgiye randevu Annaceğim ve babacığım bu yazı sizin için! Kapıdan içeri girer girmez neşeyle bağırdı: “Anne, biliyor musun bugün yuvada ne oldu?” “Görmüyor musun? Telefonla konuşuyorum!” dedi annesi ![]() Hiç kimsenin sevdiği şey birbirine benzemiyordu ![]() ![]() Her şey erteleniyordu telefon ve araba söz konusu olduğunda ![]() Bir de eve misafir gelecek oldu mu, kendisine hiç yer kalmıyordu ![]() Nerelere gitsindi? Annesi kapattı telefonu ![]() ![]() ![]() “Sana yardım edeyim mi? dedi en sevimli hâlini takınarak ![]() ![]() “Hayırdır? Bir yaramazlık mı düşünüyorsun? Bak bir de seninle uğraşmayayım ![]() ![]() Yorgunluk nasıl bir şeydi? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında, anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır, “Nasıl yorulmuş yavrucak! Uykunun gül kokulu kolları sarsın seni” diyerek, alnına bir öpücük konduruverirdi ![]() ![]() “Anneciğim, yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın ![]() ![]() “Uykuya dalayım da gül kokuları kusur kalsın ![]() Yorgunluktan ölüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() “Anneciğim sen yorulma diye ![]() ![]() ![]() “Yemekte konuşuruz çocuğum ![]() ![]() ![]() Haydi, sen oyna biraz ![]() “Hani siz yoruluyorsunuz ya ![]() ![]() ![]() “Eeee ![]() ![]() ![]() “Ben de oynamaktan yoruluyorum ![]() “Ne yapayım?” “Bilmem ![]() ![]() ![]() Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı ![]() ![]() Annesi öfkeyle söylenmeye başladı ![]() ![]() Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü ![]() Gaz lâmbasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını ![]() ![]() ![]() ![]() Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak tavşan kafası yaptı ![]() ![]() Yoldan geçen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtı ![]() ![]() Otlarla, kuşlarla konuştu ![]() ![]() ![]() Kolu yavaşça kanepeden aşağı sarktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek ![]() ![]() Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu ![]() Çocuk sanki bu öpücüğü bekliyormuşçasına “İşin bitince beni sever misin anne?” dedi ![]() Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|