![]() |
Sessizlik İncelmiş Gürültüdür |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Sessizlik İncelmiş Gürültüdür1-
İçimde kırbaçlar şakı(rdı)yor, yüzümde susmanın gerilimi sıkıştıkça sıkışan bir boşluk, kırılma noktası yaklaşıyor Yoruldum artık büyük laflar etme küstahlığından gülümsemek ![]() ![]() ![]() Parçalanmış ceninler dökülüyor Kybele'nin rahminden Böyle zamanlarda voltaya çıkmak, bardakları yıkamak, kitap sayfaları arasında gezinmek, hatta biriken onca şey imgeleminin yitirirken, elinde kağıt-kalem, gözlerini tavana dikmek fayda etmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() varsa bütün sesler uğultuya ![]() ![]() ![]() bürünüyor ![]() (Ben ölümlü bir yaratığım, ancak susarak yanıtlayabilirim kendimi) (Sessizlik incelmiş gürültüdür dilediğince çal içine ağlayan kemanı) 2- Sanki birşeyler hızla itiyor seni anıların kapısından içeri ![]() yabancısı değilsin bu girdabın, kırılıp dökülmemiş birşeyler kalsın istiyorsun, girmiyorsun, direniyorsun ![]() ![]() ![]() kaydığında tutunacağın, yıpranmamış birşeyler kalsın ![]() bulutlanıyor ![]() ![]() ![]() Ve bir keman, bir yeraltı nehri gibi kendi içine akıyorsun ![]() fitile değdirir gibi, okul tuvaletinde sigara içer gibi gizlilikle, hıçkırmadan akıyorsun ![]() bir gün retinanın üstüne, yerüstüne taşacak ![]() Patlayıcı bir maddedir boşluk, günün birinde, en çok şarap tadı veren anımsayışlar bile susturamayacak ![]() sıyırmak ![]() ![]() ![]() ![]() Gülümsemek ![]() ![]() ![]() Parçalanmış ceninler dökülüyor Kybele'nin rahminden Korkularını yenmeye yetmiyor Minerva'nın gücü Eros'sa tecavüz ediyor her gece, parklarda yatan ihtiyar kadına Adil ol! Anımsamak da bir yaşam belirtisidir ![]() ![]() Aşk mı? Adamım, aşk doğuştan devrimcidir ![]() yakabilir ![]() alıntı
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|