![]() |
Basit Yaşayacaksın |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Basit YaşayacaksınBasit yaşayacaksın
![]() Basit ![]() Mesela susayınca su içecek kadar basit ![]() ![]() ![]() Dört çıkacak, ikiyle ikiyi çarptığında ![]() Tek düğmesi olacak elindeki cihazın; Tek bir düğme, tek bir cümle gibi ![]() ![]() ![]() Sevince lafı dolandırmadan söylediğin "seni seviyorum" gibi Basit bir öpücük yetecek sana ![]() ![]() ![]() Basit, sıcak bir öpücük; ve o öpücükle dolacak tüm günlerin, tüm düşlerin ![]() O öpücük için yapacaksın hayatının kavgasını, Öpücük için yiyeceksin hayatının dayağını ![]() Kabak çekirdeği verecek sana rakamların veremediği mutluluğu El yazısıyla yazılmış eğri büğrü bir mektup olacak en değerli kağıdın hep yanında taşıdığın, atmaya kıyamadığın ![]() İki harekette giyiniverecek, iki harekette soyunuvereceksin ![]() Kısacık olacak uyanman, ve yola çıkman arasında geçen süre; Kısacık olacak sıcacık kollara dolanman ve Kendin bile anlayabileceksin yazdıklarını; bakışların bile anlatabilecek kendini ![]() Beklentilerin de basit olacak: Kaf Dağı'nın önünde bekleyecek mutluluklar ![]() Bir ıslıkta bulabileceksin en uzun dostluk romanını; ya da bir damla gözyaşı yaşatacak sana en ucuz romanını; Pankreasının sağlığına dua edeceksin kapatırken gözlerini ![]() Zafer işareti yapacaksın tuvaletten çıkarken ![]() Bir kaşarlı tost olacak aradığın asıl oturacağını bilemediğin sofrada, parmakların en kıymetli çatalın ![]() Yine, aynı parmaklar çözecek en karmaşık denklemleri ![]() İskender'in kılıcı duracak avukat rehberinin yanında ![]() Bir filarmoni orkestrası veremeyecek sana kontrplak bir gitarda doğru basılmış bir fa diyezin mutluluğunu Makyajı ilk "a" sına kadar bilmen yetecek ![]() Temizlik kokacak en pahalı parfümün ![]() Bilmiyorum" diyebileceksin bilmediğinde ve çok normal olacak "bilemeyişin" ![]() Tek dereden su getirmen yetecek, bir "istemiyorum" diyebilmeye, Ne durduğu fark etmeyecek abanın altında ![]() Saatin, sadece saati gösterecek, Telefonunu sadece telefon etmek için kullanacaksın, Küçük bir not defteri olacak "bilgini" en hızlı "sayan" Basit yaşayacaksın, basit ![]() Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit ![]() ![]() ![]() Çay simit ve peynirle alıntı
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|