Kırlangıç Fotoğrafları |
07-21-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Kırlangıç FotoğraflarıYaz sonunda, günler kısalıp, böcekler azalınca yavru ve erginler göç ederek kışı Afrika'da geçirirler İlkbaharda geri dönerler Diğer göçmen kuşların aksine gündüz göç yollarına devam ederler Göç sırasında bazen şiddetli yağmur ve fırtınalar binlercesinin ölümüne sebep olur
07-24-2009 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Kırlangıç FotoğraflarıKirlangiclar niye yuva yapar pencere kenarlarina Bir kirlangic kondu yuvama ve yuva yapti penceremin dibine Ben sordum kendime Kirlangiclar niye yuva yapar pencere diplerine Belki yuva yapamayan insana nispetle Soyle diyordu hilafet makamindaki besere Ey yuva yapamayan insan! ve ey yaptigi yuvasini yikan seyreyle beni ve konuk ol yuvama benden al saadet dersini su an temasa eyle beni ve tefekkur et sen saadet ne mekanda ne zeminde o ancak senin yureginin icinde diyordu bir kirlangic lisani haliyle yuva yaparken penceremin dibine Kabil ilk dersini aldiysa kargadan Sen ey Ademoglu yuvani bozma sakin yuvan ister toprak olsun ister ahsaptan ama sen onu mahrum etme merhametten ve asktan Ve Ibret al ey insan ! Kirlangictan Bilgin Erdoğan
08-19-2009 | #3 |
burak97
|
Cevap : Kırlangıç FotoğraflarıTatlı Bi Kuş Yaww
|