![]() |
Annenin Evladı İçin Fedakarlığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Annenin Evladı İçin FedakarlığıBebeğimi görebilirmiyim?; dedi yeni anne ![]() ![]() Anne ve bebeğini seyreden doktor hızla arkasını döndü ve camdan bakmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Muayenelerde, bebeğin duyma yetisinin etkilenmediği, sadece görünüşü bozan bir kulak yoksunluğu olduğu ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu onun yaşadığı ilk büyük hayal kırıklığıydı; ağlaması devam ederken annesine:bugün okulda arkadaşlarım bana ucube dedi ![]() ![]() Küçük çocuk bu kadersizliği ile büyüdü ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlının babası, aile doktoru ile oğlunun sorunu hakkında görüştü; Hiçbirşey yapılamaz mı? diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() Operasyon çok başarılı geçti ve adeta yeni bir insan yaratıldı ![]() ![]() ![]() Yıllar geçmişti, birgün babasına gidip sordu: "Bilmek zorundayım, bana bu kadar büyük bir iyilik yapan kişi kim? Ben o insan için hiçbirşey yapamadım ![]() ![]() ![]() Birşey yapabileceğini sanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu derin sır yıllar boyu gizlendi ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatının en karanlık günlerinden birinde annesinin vefat haberini aldı ve hemen onun yanına koştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve hiç kimse, annenin daha az güzel olduğunu düşünmedi dimi?
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|