|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bitmiyor, düzenli, egzersizin, saymakla, yararları |
![]() |
Düzenli Egzersizin Yararları Saymakla Bitmiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Düzenli Egzersizin Yararları Saymakla BitmiyorDüzenli egzersizin yararları saymakla bitmiyor ![]() Egzersiz farklı amaçlarla yapılabilir ![]() ![]() ![]() Fakat sizin için ne kadar iyi olduğunu biliyor musunuz? Ruhsal durumunuzu canlandırmadan kronik hastalıklarla mücadeleye kadar birçok konuda egzersiz yaşam kalitenizi yükseltiyor ![]() Daha iyi hissetmek mi, daha fazla enerjiye sahip olmak mı ve hatta daha uzun mu yaşamak istersiniz? Bu noktada, düzenli fiziksel aktivitenin faydaları yadsınamaz ![]() Egzersiz ruhsal sağlığınıza iyi geliyor: Stresli bir günden sonra deşarj olmaya mı ihtiyacınız var? Jimnastik yapmak ya da hızlı tempoda 30 dakikalık bir yürüyüş sakinleşmenize yardım edecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Egzersiz kronik hastalıklarla mücadele ediyor: Kalp hastalığına yakalanmaktan korkuyor musunuz? Kemik erimesini önleyebilir misiniz? Fiziksel aktivite bu noktada sizin için bir çıkış yolu olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Egzersiz, kilonuzu kontrol etmenize yardım ediyor: Fiziksel aktiviteyle uğraştığınızda kalori yakıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Egzersiz enerji seviyenizi artırıyor: Düzenli olarak yapılan egzersiz, daha rahat nefes alıp vermenize yardımcı oluyor ve dokularınıza oksijen ve besin dağıtıyor ![]() ![]() ![]() Egzersiz daha iyi uyumanıza yardım ediyor: İyi bir gece uykusu konsantrasyonu, üretimi ve ruhsal durumunuzu iyileştiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Egzersiz zevkli olabilir: Ailece eğleneceğiniz bir etkinlik olarak egzersiz yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|