Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aynı, binen, gün, kedi, otobüse, yıldır

Dört Yıldır Her Gün Aynı Otobüse Binen Kedi

Eski 07-31-2009   #1
yesimciwciw

Dört Yıldır Her Gün Aynı Otobüse Binen Kedi

DÖRT YILDIR HER GÜN AYNI OTOBÜSE BİNEN KEDİ
İngiltere'de bir kedi dört yıldır düzenli olarak aynı otobüse biniyor

(Metin Güneş / CNN TÜRK / Londra) -- 12 yaşındaki Casper İngiltere’nin Plymouth kentinde evinin bulunduğu sokaktaki duraktan her gün saat 1055’te 3 numaralı otobüse biniyor ve otobüsün yaklaşık 17 km süren tüm güzergahını dolaşıp bir saat sonra tekrar eve dönüyor

Kedi güzergah boyunca kentin tarihi tersanesi ve deniz üssünden, kent merkezinden, ve birkaç mahalleden geçiyor

Casper bu yolculuğu o kadar uzun zamandır yapıyor ki güzergahta ilk kez görev yapan otobüs sürücülerine kedinin doğru durakta indiğinden emin olmaları söyleniyor

Casper’ın sahibi olan 65 yaşındaki Susan Finden, “Casper hep saatlerce ortadan kaybolurdu ve ben nereye gittiğini hiç bilemezdim Ona Casper adını taktım çünkü bir hayalet gibi ortadan kaybolma huyu var Daha sonra otobüs sürücüleri bana otobüse bindiğini söyledilerâ€� dedi

Otobüs işletmesinden bir sözcü de şirketin işyerinde bir uyarı ilanı asarak sürücülerden ücret ödemeyen bu yolcuya iyi bakmalarının isteyeceklerini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com