![]() |
Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!evet arkadaşlar çalışan eya staj yapan arkadaşlarım cvplayabilirler nasıl bir duygu sizce güzel gidiomu bu arada stajlar?:) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!işler yoğun olmazsa güzel bazen çok yoğun oluyor yerine göre hem güzel hem zor
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!öncelikle tşk edeirm gözyaşı yorumunu bizimle paylaştığın için ![]() ![]() ![]() haklısın ama ben güzle olsada yoruluyorum olmasada yah oturmak bile yoruyor bazen insanı:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
1die
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!çalısıpta kendı ayaklarının ustunde durabılmek kadar güzel bir şey yok
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Cloud
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Ben stajımı bitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Maşallah Allah çalışma isteğinizi arttırsın inşallah:)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Cloud
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Teşekkürler sudenaz ![]() Çalışmak hayatın bir parçası ise bunuda yerine getirelim ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Güzel yorumun için teşekkürler Sevgili Cloud
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!çalışmak mükemmel bir olay bence hele daha önce çalışıp şimdi işsizseniz o zaman kıymeti daha çok anlaşılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Çalışmak normalde çook güzel bir duygu fakat etrafındaki çalıştığın arkadaşlarında seninle güzel iletişim kurması bence çok önemli ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gencer20
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!bazen yoğun geçiyor birde işte beraber çalıştığım insanlarla anlaşa bilseydik herşey daha güzel olurdu diyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Çalıştığın insanalrla anlaşabilmen çok önemli haklısınız
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ışıl27
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!ınsanın kendıne guwenını artıran en guzel his ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Çok kişi olunca berbat az kişi olursa iş yerinde güzel |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|