Windows 7 Ön Siparişleri Başlıyor |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Windows 7 Ön Siparişleri Başlıyor![]() WİNDOWS 7 ÖN SİPARİŞLERİ BAŞLIYOR Microsoft’un resmen 22 Ekim’de piyasaya çıkacak yeni işletim sistemi Windows 7 için bugünden itibaren siparişler alınmaya başlanıyor Kullanıcı, 50 Euro’ya sistemin “home Premiumâ€� versiyonuna sahip olacak![]() Windows 7, öncekilere oranla daha az enerji tüketme iddiasında Birden fazla dokunmalı arayüzleri destekleyen Windows 7, ev ağı kurmada kolaylık sağlıyor Microsoft'un Başkanı Steve Ballmer, yeni sistemi anlatırken, “Windows 7 şimdiye dek piyasaya çıkarılan Windows işletim sistemlerinin en iyisi” ifadesini kullanıyor![]() Ballmer, kullanıcıların Vista'daki sorunlarla bu işletim sisteminde karşılaşmayacakları görüşünde Ballmer, "Buna tüm doğru içerikleri koyduk Yalınlık, güvenilirlik ve hız![]() ![]() Doğruyu elde etmek için çok çalıştık ve becerdik" sözleriyle Windows 7'ye olan inancını dile getiriyor![]() Microsoft'un yeni işletim sistemi öncekilere oranla daha çabuk açılıp kapanırken, daha az güvenlik alarmı verecek Yeni sistemle çalışan dizüstü bilgisayarlar daha az enerji tüketecek, böylece batarya ömrü uzayacak![]() Her bilgisayarda çalışacak Windows 7 günümüzün vazgeçilmezleri arasında yer alan cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi gibi cihazlarla daha uyumlu çalışacak ![]() Windows 7, Vista'nın aksine, çok az işlem gücüne sahip bilgisayarlarda da çalışabilecek 1 GB RAM ve 1 GHz hıza sahip işlemci, Windows 7 için yeterli olacak![]() Windows 7'nin güncellenmiş bir görev çubuğu, yeni hareketli masaüstü efektleri, içeriğe duyarlı mönüsü ve gösterişli bir masaüstü arama özelliği olacak ![]() Microsoft, yazılım stratejisini bir süredir üçlü sisteme yöneldi Bir başka ifadeyle, işletim sistemi hem kişisel bilgisayarlarda hem TV'lerde hem de cep telefonlarında çalışabiliyor Windows 7, bu stratejinin bir parçası olarak geliyor
| Görünüm Modları | |
|
|