Cevap : Forum Kimliği |
|
|
#46 |
|
bukett
|
Cevap : Forum KimliğiAdınız = buket 2 Doğum Tarihi= 19933 Varsa Lakabınız = herkese göre değişiyo xD4 Nick'inizin Anlamı = adım5 Yaşadığınız Yer =bursa6 Göz Renginiz = kahverengi7 Boy/Kilo =50 1 68 8 Mesleğiniz = öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = yaprak sarması10 En Sevdiğiniz Tatlı = tavuk göğsü11 En Sevdiğiniz Şarkı = manga- her aşk ölümü tadacak12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = sevgilimm13 Tuttuğunuz Takım = fenerbahçe14 Hobileriniz =kitap okumak, spor yapmak, müzik dinlemek, sevgilimle konusmak =D15 Fobileriniz = arı, yılan16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = yokk17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = yok18 Yaşama Dair Görüşleriniz =Yaşamak herseye ragmen çok guzel19 Medeni Haliniz =bekar20 En Belirgin Özelliğiniz = çok sıcakkanlı ve konuskan olmam xD __________________ |
|
|
|
#47 |
|
melis
|
Cevap : Forum KimliğiAdınız = melis 2 Doğum Tarihi= 19923 Varsa Lakabınız = ![]() ![]() ![]() 4 Nick'inizin Anlamı = adım5 Yaşadığınız Yer =bursa6 Göz Renginiz = mavi yada yeşil siz ne derseniz xD7 Boy/Kilo =55 1 678 Mesleğiniz = öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = yaprak sarması10 En Sevdiğiniz Tatlı = şeker pare11 En Sevdiğiniz Şarkı = james bLunt - out of my mind12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = hiiiiççççççç :D13 Tuttuğunuz Takım = galatasaray14 Hobileriniz =kitap okumak, spor yamak, gece yatarken müzik dinlemek:D,bi konu hakkında biriyle iddalaşmak:D , sürkli bişeler karalamk xD15 Fobileriniz = ![]() ![]() ![]() ( şişşş ) :D16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = yokk17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = yok18 Yaşama Dair Görüşleriniz =bazen dursn bitsin artık desemde doyasıya yaşamak![]() ![]() ![]() 19 Medeni Haliniz =bekar20 En Belirgin Özelliğiniz = gülerken bile ağlayan birisiyim xD sanım en belirgini bu xD
|
|
#48 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Forum KimliğiAdınız = Tacettin 2 Doğum Tarihi= 15 ocak 19943 Varsa Lakabınız = kolcu4 Nick'inizin Anlamı = sınırda iz süren ve ülkesini koruyan5 Yaşadığınız Yer = istanbul6 Göz Renginiz = koyu kahverengi7 Boy/Kilo =1 71 / 708 Mesleğiniz = öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = çoğu (iskender ;))10 En Sevdiğiniz Tatlı = hepsi :D11 En Sevdiğiniz Şarkı = ben soundtrack'cıyım12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = saat/zaman13 Tuttuğunuz Takım = ben takım tutmam (o beni tutsun :D)14 Hobileriniz = eğlenceli herşey ve film koleksiyoncusuyum yani filme bayılıyorum15 Fobileriniz = bir ALLAH'tan korkarım gerisi yalan16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = keskin hatları olan,hızlı,konforlu ve görünce vaaaay dedirten cinsten ve arabadan çok chopper motorsikletler var ama ikiside güzel bence17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = hayvanım ama evcil değilim :D :D :D hayvanları sevsemde yok18 Yaşama Dair Görüşleriniz = hayat bir oyun ve ben bu oyunu nasıl oynadığıma bakarım (kurallar esnetilebildikçe uyulmalı),zarlar bende :D19 Medeni Haliniz = müzmin bekar (bir reşit olsam varya :D)20 En Belirgin Özelliğiniz = kendimi tek kelime ile anlatabilirim oda; 'Beni tek kelimede anlatamazsın' dır![]() not : ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız :D:D ehuehuehueheu (daha ayrıntılısı için sormanız yeterli bir tık uzağınızdayım)
|
|
#49 |
|
TiFus
|
Cevap : Forum KimliğiDikkat Çok Önemli Biri Kimliğini Açıklıyor !!! =) ![]() ![]() 1 Adınız = Furkan2 Doğum Tarihi= 30 03 19933 Varsa Lakabınız = TiFus4 Nick'inizin Anlamı = Tehlikeli Bir Bakteri Tedavisi Yok Ancak Aşı İle Önlem Alınabilir Dünyada Çok Ender Bulunur 5 Yaşadığınız Yer = Hatay6 Göz Renginiz = Kahverengi7 Boy/Kilo = 1 78 ![]() ![]() 57 kg8 Mesleğiniz = Öğrenci9 En Sevdiğiniz Yemek = İskender10 En Sevdiğiniz Tatlı = Künefe11 En Sevdiğiniz Şarkı = Neyim Varki Rapten Gari12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = -13 Tuttuğunuz Takım = Fenerbahçeli Olunmaz Fenerbahçeli Doğulur14 Hobileriniz = FUTBOL FUTBOL FUTBOL15 Fobileriniz = -16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = BMW17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = Köpek 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = Salla Gitsin19 Medeni Haliniz = Bekar20 En Belirgin Özelliğiniz = Hoşgörülü , Zeki , Kısaca Mükkemmelim Ya :)
|
|
|
|
#50 |
|
delishhhh
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = neslihan2 Doğum Tarihi= 30 06 19853 Varsa Lakabınız = deli kız4 Nick'inizin Anlamı = normal olmayan5 Yaşadığınız Yer = Ankara6 Göz Renginiz = kahverengi7 Boy/Kilo = 1 80---- 578 Mesleğiniz = diplomalı ev hanımı9 En Sevdiğiniz Yemek = kızatma10 En Sevdiğiniz Tatlı = baklava11 En Sevdiğiniz Şarkı = feridun düzağaç/gölge12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = minik bir fil13 Tuttuğunuz Takım = beşiktaş14 Hobileriniz = spor yapmak özellikle basketbol ve tüm kitap dostlarımla vakit geçirmek15 Fobileriniz = yalnız kalmak16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = palio:) napim kendi arabamı seviyorum17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = -18 Yaşama Dair Görüşleriniz = kendine yatırım yap19 Medeni Haliniz = evli20 En Belirgin Özelliğiniz = kin tutmamak ve yapılan yanlışları çabuk unutmak
|
|
|
|
#51 |
|
gencer20
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = hasan2 Doğum Tarihi= 28,05,19863 Varsa Lakabınız = gencer4 Nick'inizin Anlamı = soyismim5 Yaşadığınız Yer =hatay- antakya6 Göz Renginiz =ela7 Boy/Kilo =60 1,708 Mesleğiniz =memur9 En Sevdiğiniz Yemek =ayırd etmem10 En Sevdiğiniz Tatlı =baklava11 En Sevdiğiniz Şarkı =opera slov vb![]() 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = batıl inancım yok13 Tuttuğunuz Takım =beşiktaş14 Hobileriniz = sinema gezmek ve yemek yapmak15 Fobileriniz =yok16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =ferrari17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =kedi18 Yaşama Dair Görüşleriniz = geldik gördük gidiyoruz19 Medeni Haliniz =dul20 En Belirgin Özelliğiniz =yalnızlık
|
|
|
|
#52 |
|
alper1482
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = Alper2 Doğum Tarihi= 25,09,19933 Varsa Lakabınız = 4 Nick'inizin Anlamı = ismim ve ilkokul numaram5 Yaşadığınız Yer =Ankara6 Göz Renginiz =yeşil7 Boy/Kilo =67-69(değişiyo sürekli) 1,75 fln varım sanırım8 Mesleğiniz =ögrenci9 En Sevdiğiniz Yemek = Makarna , Mantı 10 En Sevdiğiniz Tatlı =Hiç aram yok11 En Sevdiğiniz Şarkı = Papa Roach - Carry Me (su aralar:)12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = 13 Tuttuğunuz Takım = !!!BEŞİKTAŞ!!!14 Hobileriniz = Teknolojık aletler:) pc oyunu oynamak 15 Fobileriniz =yok16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =Küçüklüğümden beri Honda - Civic17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =kedim vardı öldü:(![]() Balklarım var 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = 19 Medeni Haliniz = bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz = Bilgisayardan anlamam , suratımın sabahları cok asık olması :) |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|