|
|
Konu Araçları |
atma, cezası, çöp, getirilmeli, sokağa, tükürme |
Sokağa Çöp Atma Ve Tükürme Cezası Getirilmeli Mi ? |
06-29-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Sokağa Çöp Atma Ve Tükürme Cezası Getirilmeli Mi ?Arkadaşlar ben hep dikkat ediyorum yolda çöp kovaları az ama insanlar illa uzakta diye yedikleri şeyleri yere atmamalı bi bakıyorum sigara içiyor sonra hop yere atıyor sonra balgam tükürük atıyor hiç hoş değil bence güzel ülkemizi kirletmemeyiz uyarıyorum ama kulak asmıyorlar bence en iyisi ceza
06-29-2009 | #2 |
delishhhh
|
Cevap : Sokağa Çöp Atma Ve Tükürme Cezası Getirilmeli Mi ?tabiki getirilmeli hemde caydırıcı bir ceza olmalı yoksa bu tarz magandalıkların sonu gelmez |
Cevap : Sokağa Çöp Atma Ve Tükürme Cezası Getirilmeli Mi ? |
06-29-2009 | #3 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Sokağa Çöp Atma Ve Tükürme Cezası Getirilmeli Mi ?Hatta para cezasından da ziyade "zorunlu eğitime" tabi tutmak gerekiyor bu tür insanları |
Cevap : Sokağa Çöp Atma Ve Tükürme Cezası Getirilmeli Mi ? |
07-02-2009 | #4 |
1die
|
Cevap : Sokağa Çöp Atma Ve Tükürme Cezası Getirilmeli Mi ?tekme atıcan yere tükürene,yada ortlık yere çöp bırakanlara ayıp artık hangı yüzyılda yaşıyoruz
07-02-2009 | #5 |
Aragorn561
|
Cevap : Sokağa Çöp Atma Ve Tükürme Cezası Getirilmeli Mi ?benim favori sözüm şudur 'dişe diş kana kan',çöpü yere atanı alıp çöpe atarım sonrada burası çöp kutusu derim ve tanıştırırım ve tükürenleride alır :D:D
|