Gazze'ye Yardımı Engelleniyor

Eski 06-30-2009   #1
GöKKuŞaĞı
Ico21

Gazze'ye Yardımı Engelleniyor

30 Haziran 2009 Salı 11:29
İsrail'in haftalarca bombardıman altında tuttuğu Gazze'ye yardım amaçlı yola çıkan Türk gemisi İsraillilerce engellendi

Özgür Gazze Hareketi'ne bağlı bir gemi, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye yardım götürmek üzere dün yola çıkmıştı Hareket, İsrail donanmasının "İnsanlık Ruhu" adlı gemisinin etrafında 6 adet İsrail gemisi olduğunu açıkladı

İSRAİL'DEN ÇİRKİN GİRİŞİM
Özgür Gazze Hareketi'ne bağlı "İnsanlık Ruhu" adlı yardım gemisi Kıbrıs'ın Larisa limanından dün hareket etmişti İlk başta rahat başlayan yolculuk İsrail kıyılarına yaklaştıkça zorlaşmaya başladı Hareket, İsrail ordusunun yol bulmasını sağlayan aletleri bozmaya çalıştığını ve yönlerini pusula ile bulmaya çalıştıklarını açıklamıştı

İSRAİL HER ZAMANKİ GİBİ SAÇMALADI
İsrail ise bu iddiaları reddediyor İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yigal Palmor, herhangi bir tehditleri olmadığını ileri sürdü Geminin Mısır'ın Said Limanı'na gideceğini açıkladığını savunan Palmor, "Yollarını değiştirir ve Gazze'ye gitmeye çalışırlarsa ya da böyle bir niyetleri olduğunu belirtirlerse donanma harekete geçebilir Tabii ki ateş açmayız" dedi Ancak Özgür Gazze Hareketi, niyetlerinin Gazze olduğunu açıkça ilan etti Hareket, suya açılmadan önce de niyetlerini açıkça belirtmişti
Hareketten Derek Graham, "Geri dönmezsek ateş açacaklarını söylediler Gazze'ye doğru gitmeye devam ediyoruz" diye konuştu (CİHAN)

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Gazze'ye Yardımı Engelleniyor

Eski 06-30-2009   #2
KRDNZ

Türkiye halen yardım mı ediyor kendi içinde bunca sorun varken! Biz de halen bu bilinçte insanlar varken her şey müstahak

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2009   #3
TiFus

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Türkiye halen yardım mı ediyor kendi içinde bunca sorun varken!
Sevgili KRDNZ Çok Güzel Bir Şey Söyledin Türkiye Anca Yardım Tamam Yapsın Çok Fedakar Bir Ülkeyiz Ama Fazlası Çok Zarar Türkiye Artık Kendi Vatandışından Çok Pakistan Gazne Filistin Nerde Kötü Durumda Ülke Var Orda Türkiye Keşke Birazda Kendi Vatandaşlarına Bu Yatırımı Yapsalar Fakat Buda Reyting Almaz Kusura Bakmasınlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2009   #4
KRDNZ

Alıntı:
TiFus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili KRDNZ Çok Güzel Bir Şey Söyledin Türkiye Anca Yardım Tamam Yapsın Çok Fedakar Bir Ülkeyiz Ama Fazlası Çok Zarar Türkiye Artık Kendi Vatandışından Çok Pakistan Gazne Filistin Nerde Kötü Durumda Ülke Var Orda Türkiye Keşke Birazda Kendi Vatandaşlarına Bu Yatırımı Yapsalar Fakat Buda Reyting Almaz Kusura Bakmasınlar
Sevgili Tifus yanlış anlaşıldım sanırım ben cümleyi yazarken tam aksini söylemek istedim aslında Kastettiğim bilinç millet olarak da artık sadece kendimizi düşünüyoruz bu doğru bir düşünce değil Bir müslüman kardeşi aç yatarken kendi tok karınla uyuyamaz ekmeğini bölüşür Ama biz kardeşlerimiz üzerine bomba yağarken ülkemiz yardım ediyor diye önce bizim cebimize iki kuruş versin diyoruz Nereye gidiyor bizim insani duygularımız müslümalığımız nerede ben anlamıyorum Halimize şükretmeliyiz karnımız tok ailemizin yanındayız başımızdan aşağı bomba yağmıyor Her şeyden şikayet ediyoruz Allah elimizde olanı da almaz inşalllah

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2009   #5
delishhhh

bu konulara duygusal yaklaşmak çok yanlış bence önce ülke çıkarları ön planda tutulmalı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2009   #6
TiFus

Alıntı:
Sevgili Tifus yanlış anlaşıldım sanırım ben cümleyi yazarken tam aksini söylemek istedim aslında Kastettiğim bilinç millet olarak da artık sadece kendimizi düşünüyoruz bu doğru bir düşünce değil Bir müslüman kardeşi aç yatarken kendi tok karınla uyuyamaz ekmeğini bölüşür Ama biz kardeşlerimiz üzerine bomba yağarken ülkemiz yardım ediyor diye önce bizim cebimize iki kuruş versin diyoruz Nereye gidiyor bizim insani duygularımız müslümalığımız nerede ben anlamıyorum Halimize şükretmeliyiz karnımız tok ailemizin yanındayız başımızdan aşağı bomba yağmıyor Her şeyden şikayet ediyoruz Allah elimizde olanı da almaz inşalllah
Sevgili KRDNZ Sende Haklısın Bir Müslüman Açken Ben Tok Uyuyamam Fakat Biz Diyer Ülkelere Yaptığımız Yardımın Yarısını Kendi Ülkemize Yapsak Ülkede İşsiz Kalmazdı Savaş Olur Yardıma Koşarız Tamam Koş Ama Abartmayalım Doğal Afet Olur Örneğin Pakistandaki Depremler Ülkemizde Binlerce Aç Varken Onları Doyurmak Yerine Neden Hep Varımızı Yoğumuzu Yardımda Kullanıyoruz Ona Bir Anlam Veremiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2009   #7
KRDNZ

Üzgünüm ama küçücük bebeklere bombalar yağarken onlara yardımdan başka birşeyi düşünemem ben Elbette ülkemizin çıkarları da önemli ama şimdiye kadar yapılan yardım ülke ekonomisini sarsmadı sanırım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2009   #8
TiFus

Alıntı:
Üzgünüm ama küçücük bebeklere bombalar yağarken onlara yardımdan başka birşeyi düşünemem ben Elbette ülkemizin çıkarları da önemli ama şimdiye kadar yapılan yardım ülke ekonomisini sarsmadı sanırım
Sevgili KRDNZ Yazarken Özellikle Belirttim Hiç Yardım Yapmayalım Demedim Yardım Yapalım Tabiykide Birazda Kendi Halkımızı Düşünelim Ülke Ekonomisine Gelinede Örneğin Yere Bir Çöp Atarsın Dünya Büyük Bir Kirlilik Olurmu Hayır Fakat Bu Abartılı Olursa Her Çöpü Yere Atarsak Dünya Büyük Kirlenir Ülke Ekonumisede Böyle Sayılır Küçük Küçük Diye Diye Halka Yatırımdan Çok Yardıma Koşarsak O Zaman Halk Böyle İşşiz Olurdu Fakat Sende Haklısın İyi Forumlar Sevgili KRDNZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com